Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

ΠΟΣΟ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ; ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ “ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ” ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ!

Η συγκεκριμένη εκλογική διαδικασία θεωρείται η κρισιμότερη της Μεταπολίτευσης, σηματοδοτώντας μια νέα εποχή, επιφέροντας τεράστιες αλλαγές τόσο στο επίσημο αστικό πολιτικό σκηνικό, αλλά και σε όλες τις εκφράσεις της ταξικής πάλης. Τα αστικά κόμματα εξουσίας που κυριάρχησαν για 41 χρόνια κατρακυλούν κάτω από την λαϊκή οργή και αγανάκτηση των συνεπειών της βάρβαρης νεοφιλελεύθερης πολιτικής τους.  Για να αντικατασταθούν από κόμματα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ που δε μπορεί να πείσει ότι πρεσβεύει κάτι το εντελώς διαφορετικό, από δημιουργήματα των εκδοτών όπως το ΠΟΤΑΜΙ, ενώ οι ΝΑΖΙ καιροφυλακτούν όπως όλα τα φίδια…
Αξίζει να τονίσουμε ότι ενώ όλα τα κόμματα που διεκδικούν την εξουσία ασχολήθηκαν με τους στρατιωτικούς και τα σώματα ασφαλείας, υποσχέθηκαν αποκατάσταση των αποδοχών, θεσμική και υλική ενίσχυση του ρόλου τους ως φρουρών του αστικού καθεστώτος εξουσίας. Ταυτόχρονα, αδιαφόρησαν συστηματικά για τους Φαντάρους!
Το πρώτο που πρέπει να επισημάνουμε όσον αφορά τους Στρατευμένους, είναι τα τρομερά εμπόδια που αντιμετώπισαν στο να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία και η Ανοχή που η ακροδεξιά κυβέρνηση δείχνει στους Ναζί της Χρυσής Αυγής. OΣτρατός πρέπει να ψηφίσει ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ή ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Απαγορεύεται να ψηφίσει Αριστερά!
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Αποκαλύπτοντας τον τρόμο που προκαλεί η νεολαία στα κυρίαρχα κομματικά επιτελεία. Η εκλογική καταστροφή τους πλησιάζει και για αυτό χρησιμοποιούν κάθε μέσο, προχωρώντας με γοργά βήματα στον εκφασισμό της κοινωνίας, με πρωτεργάτη τον πρωθυπουργό Α.Σαμαρά, που για να επιβιώσει πολιτικά δαιμονοποιεί τους μετανάστες, παίζει το βρώμικο χαρτί της Ισλαμοφοβίας, μήπως και τσιμπήσει κανένα ψήφο από τους Ναζί της Χρυσής Αυγής.
Προχωρούν σε ακραίες αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις. Καταρχήν, αφαίρεσαν το δικαίωμα της ψήφου σε δεκάδες χιλιάδες 18αρηδες ακριβώς γιατί φοβούνται την εκδίκηση της νεολαίας που καταδίκασαν στην ανεργία, τη φτώχεια, τη μετανάστευση, σε μια ζωή χωρίς δικαιώματα, να δουλεύει σαν σκλάβος –αν και όποτε περιστασιακά εργαστεί- και να είναι συνεχώς με το φόβο της απόλυσης, του Μπάτσου, του χρυσαυγίτη φονιά και του δικαστή. Στις προηγούμενες βουλετικές εκλογές (Ιούνης '12) στις ηλικίες 18-24 η Νέα Δημοκρατία είχε ποσοστό μόλις 7,3% και το ΠΑΣΟΚ 2,4%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ 45,5%,όπως αναλύει το  περιοδικό Unfollow. Αθροιστικά δηλαδή τα δύο κόμματα της συγκυβέρνησης δε φτάνουν ούτε το 10%!
Δεύτερο, προκαλούν φοβερά εμπόδια στους συναδέλφους στρατευμένους για να ψηφίσουν.  Και είναι λογικό αν φανταστεί κανείς «το Μαύρο» που έχουν να ρίξουν οι συνάδελφοι σε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ καθώς μας έχουν εκμεταλλευτεί με τον χειρότερο τρόπο. Έχουν μετατρέψει τη θητεία σε έμμεση φορολόγηση της λαϊκής οικογένειας και παράλληλα βολεύουν στις καλύτερες θέσεις τα βύσματα ΟΝΝΕΔ-Νεολαίας ΠΑΣΟΚ για μια θητεία εξαφανισμένων. Το γεγονός ότι μας  φορτώνουν το κόστος μετακίνησης –που ιδιαίτερα για όσους υπηρετούν σε νησιά και Έβρο είναι τεράστιο- μετατρέπει την ψήφο σε προνόμιο μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.
Αισθανόμαστε την ανάγκη να επισημάνουμε τις χυδαίες επιθέσεις σε κάθε στρατιωτικό που επιλέγει να εκτεθεί εκλογικά με τα κόμματα της Αριστεράς.  Καθώς αποκαλύπτεται όλη η βαρβαρότητα της ακροδεξιάς πολιτικής των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ που αντιμετωπίζουν τις Ένοπλες Δυνάμεις ως κομματικό τους μαγαζί.  Χάλασαν πραγματικά τον κόσμο τα γνωστά μιλιταριστικά φασισταριά για την εκλογική κάθοδο σε Αριστερά ψηφοδέλτια συνδικαλιστών στρατιωτικών με ευρύτερη πολιτικο-κοινωνική προσφορά. Μεταξύ άλλων, του γνωστού και αξιοσέβαστου «κόκκινου υποναύαρχου».
Όμως στην προσπάθεια τους να ενσωματώσουν στο ακροδεξιό γαλάζιο στρατόπεδο τους στρατιωτικούς κατεβάζουν γνωστούς δεξιούς συνδικαλιστές. Θυμίζουμε ότι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων που ελέγχουν, έδωσαν σκυλιασμένη μάχη κατά του συνδικαλισμού στον Στρατό και σαμποτάρισαν ανοιχτά τις όποιες διεκδικήσεις. Τώρα προχωρούν σε χυδαία καπηλεία των αγώνων τους με πρωτεργάτη τον Σχη ε.α Απόστολο Παπαπαρίση στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στη Λάρισα. Φερέλπις” πολιτικός που κοιμήθηκε αντιμνημονιακός και ξύπνησε μνημονιακότερος του Σαμαρά.
Θεωρούμε αναγκαίο να επισημαίνουμε την στάση Ανοχής και Συγκάλυψης που ακολουθεί η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και οι Ενώσεις εν ενεργεία/Απόστρατων στρατιωτικών απέναντι στην ναζιστική δολοφονική συμμορία Χρυσή Αυγή, δικαιώνοντας όσους καταγγέλλουν ότι κυβέρνηση-ΝΔ-Χρυσή Αυγή αποτελούν συγκοινωνούντα δοχεία. Η δημοσιοποίηση της συμμετοχής τους στα ψηφοδέλτια των Ευρωπαϊκών και Βουλευτικών εκλογών, δεν προκάλεσε ούτε την αντίδραση των ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλου-Ν.Δένδια, ούτε καμιάς Ενώσεως Στρατιωτικών. Αντίθετα, εδώ και χρόνια, τέλη Αυγούστου, στον Γράμμο και το Βίτσι, διοργανώνεται η «Γιορτή Μίσους» από την τοπική Ένωση Αποστράτων και με την συμμετοχή ακραίων ιεραρχών-βουλευτών των ΝΔ-Χρυσής Αυγής, όπου οι συγκεντρωμένοι γιορτάζουν «την συντριβήν του κομμουνιστοσυμμοριτισμού» και τη σωτηρία της Ελλάδος από τον «σλαυοκομμουνισμό».
ΚΑΝΕΝΑΣ, ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ
Αυτή η προεκλογική διαδικασία σημαδεύτηκε από κοκορομαχίες, από άθλια καθεστωτική προπαγάνδα και καταστροφολογία. Όλοι οι διεκδικητές της εξουσίας απέκρυψαν τα πραγματικά προβλήματα, τις αιτίες και τους λόγους που τα προκαλούν, αποφεύγοντας να δώσουν ουσιαστικές απαντήσεις και να δεσμευτούν επίσημα. Απαίτησαν «εθνική ενότητα», ενώ η ταξική σύγκρουση θεριεύει.
Ακούσατε εσείς να γίνετε πουθενά λόγος για τους φαντάρους και τα δικαιώματα τους;
·         Ποιος μίλησε για αναγνώριση του δικαιώματος στον ελεύθερο συνδικαλισμό του Φαντάρου Πολίτη με Στολή, τον οποίο δαιμονοποιούν όλοι, ενώ αναγνωρίζουν τα συνδικαλιστικά δικαιώματα των αξιωματικών.
·         Ποιος αναφέρθηκε στο ζήτημα της μείωσης της θητείας και στην κατάργηση του προστίμου ανυποταξίας των 6000 ευρώ, που ποινικοποιεί πτυχές του αντιμιλιταριστικού κινήματος και βάζει τεράστιο πρόστιμο σε όσους φεύγουν ξανά στο εξωτερικό μετανάστες για να βρουν δουλειά και να ζήσουν τις οικογένειες τους.
·         Ποιος ασχολήθηκε με τις συνθήκες που επικρατούν στα στρατόπεδα, όπου ταϊζουν τους φαντάρους λειψό φαγητό και αυτό με κατσαρίδες (ΚΕΝ Σπάρτης), μας υποβάλλουν σε καψόνια [ΚΕΝ Τρίπολης], μας γδέρνουν στα Ιδιωτικά ΚΨΜ [ΚΕΝ Θήβας].
·         Απειλώντας την ακεραιότητα και την ζωή μας με την άθλια συντήρηση των μέσων και τις ασκήσεις με πραγματικά πυρά για χατίρι ενός Αξιόμαχου που δολοφονεί στρατιώτες και στελέχη. Εμείς δεν ξεχνούμε τον 20χρονο Πεζοναύτη Σ.Κρόκο που σκότωσε το τεθωρακισμένο σαπάκι Μ113, ούτε τους 3 κομματιασμένους Πεζοναύτες, που ο Στρατός δολοφόνησε πρόσφατα σε Πεδίο Βολής στο Βόλο. 
·         Ποιος υποσχέθηκε αύξηση του μισθού κοροϊδία των 8,7 ευρώ και επιστροφή των δωρεάν καταστάσεων επιβίβασης, ώστε να απαλλαγούμε από το δυσβάστακτο κόστος μετακίνησης που μας φόρτωσαν.
·         Ποιος δεσμεύτηκε ότι θα πάψει η στρατιωτική θητεία να αποτελεί περίοδο δουλικής εργασίας των φαντάρων, όπου η δική μας δωρεάν εργασία υπηρετεί τους καραβανάδες και καλύπτει κάθε κενό του κρατικού μηχανισμού και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
·         Ποιος πήρε θέση ενάντια στην επιθετική εθνικιστική και ρατσιστική προπαγάνδα των αξιωματικών και διοικητών, τη μείωση της προσωπικότητας των ομογενών και μουσουλμάνων συναδέλφων. 
Αντίθετα όλοι τους ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-Χ.Α. τονίζουν την ανάγκη διατήρησης της χώρας σε ΝΑΤΟ και ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ. Για να συνεχίζουμε να πληρώνουμε το 2% του ΑΕΠ, αντί να χρησιμοποιηθούν αυτά τα δις ευρώ για τις τεράστιες κοινωνικές ανάγκες.  Όλοι τους δεσμεύτηκαν για ενίσχυση της συμμετοχής των Ενόπλων Δυνάμεων στις βάρβαρες ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, που τόσο αίμα και πόνο προκαλούν στους λαούς, ποτάμια προσφυγιάς που αργά ή γρήγορα φτάνουν σε Αιγαίο και Έβρο για να εκτελεστούν οι απελπισμένοι από το Λιμενικό και την Ευρώπη Φρούριο. Μίλησαν για την ανάγκη ενίσχυσης της στρατηγικού χαρακτήρα στρατιωτικής συμφωνίας με το κράτος Δολοφόνο Ισραήλ. Ότι θα προχωρήσουν σε νέα εξοπλιστικά προγράμματα, αποδεχόμενοι και όλες τις παλιατζούρες των Αμερικάνων.
Μιλούν όλοι για «Καταστροφή». Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, προβάλλοντας τη δήθεν  επερχόμενη καταστροφή που θα προκαλέσει η άνοδος στην εξουσία ενός αριστερού κόμματος, επιδιώκουν να συνεχίσουν τη βάρβαρη πολιτική τους. Ο ΣΥΡΙΖΑαναφέρεται στην «κοινωνική καταστροφή», για να απαιτήσει επίσης «εθνική ενότητα», για την άσκηση μιας διαφοροποιημένης διαχείρισης της αστικής πολιτικής. Για να επιβάλλει τους νέους όρους αστικής κερδοφορίας, που προετοίμασαν ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, αλλά και τη διαιώνιση των στρατηγικών αστικών συμμαχιών με τις ΗΠΑ-Ε.Ε.-ΝΑΤΟ-Ισραήλ. Ζητήματα που τα παρουσίασε ως λεπτομέρειες της προεκλογικής διαμάχης. Αποκρύπτοντας την σημασία και τους κινδύνους που κρύβουν για τον εργαζόμενο λαό. 
Για τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και τον ΥΕΘΑ Νίκο Δένδια, Φαντάρος σημαίνει μόνο βύσμα της ΟΝΝΕΔ. ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!
Στις δεκάδες δημόσιες παρεμβάσεις του Υπουργού Αμύνης Ν.Δένδια, όπως τουλάχιστον τις παρακολουθήσαμε μέσα από το μιλιταριστικό σαιτ  KRANOS.GR, δεν υπάρχει καμιά αναφορά στους στρατιώτες. Δεν διατυπώνεται έστω και προσχηματικά, για προεκλογικούς λόγους ρε αδελφέ, ουδεμία δέσμευση για τον σεβασμό των δικαιωμάτων μας και την επίλυση των τρομερών προβλημάτων που μας προκαλεί η πολιτική του.
Για τους φαντάρους ο ΥΕΘΑ Ν.Δένδιας δεν βρήκε να πει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ. Αντιθέτως, σε τοποθετήσεις που επαναλαμβάνουν τα ίδια και τα ίδια -λες και οι συνεντεύξεις αντιγράφουν κάποιο non paper – γίνεται αναφορά:
Ø Πρώτον, στον «πόλεμο κατά των μεταναστών», στο αισχρό Τείχος και τη «θωράκιση του Έβρου», υιοθετώντας την ακροδεξιά ατζέντα της ναζιστικής Χρυσής Αυγής και τις θεωρίες -που τόσο πολύ αρέσουν στον νυν αρχηγό της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά- περί εισβολής μεταναστών και κατοχής των ελληνικών πόλεων.  Ο Ν.Δένδιας βρίσκει την ευκαιρία να μας θυμίσει την απάνθρωπη και τρομοκρατική επιχείρηση κατά των μεταναστών «ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ», στην οποία έλαβαν μέρος και τα φασιστικά τάγματα της Χ.Α., τραμπουκίζοντας και δολοφονώντας. Στο πλαίσιο της επίσημης αστικής πολιτικής, με την συμπαράταξη της εμετικής  προπαγάνδας των καθεστωτικών ΜΜΕ, που δαιμονοποιούν τους μετανάστες και τους ταυτίζουν με την εγκληματικότητα.
Ø  Δεύτερον, στα ελληνοτουρκικά και το Κυπριακό, προβάλλοντας τον «εξ ανατολάς κίνδυνο», αφού το καλλιεργούμενο κλίμα «εθνικής ανασφάλειας» επιδιώκεται να καταλήξει σε «εθνική ενότητα και συμφιλίωση», δηλαδή σε υποταγή του κόσμου της εργασίας στην εφαρμοζόμενη άγρια ταξική αστική πολιτική και τα Μνημόνια Ε.Ε.-ΔΝΤ-τραπεζών!
Ø  Τρίτον, σπέρνοντας τρομοϋστερία «για την Αριστερά που θα βάλει τη χώρα σε περιπέτειες», ενώ γίνεται προσπάθεια να απονομιμοποιηθούν τα κοινωνικά κινήματα ώστε να δικαιολογηθεί η επιβολή του Κράτους Διαρκούς Έκτακτης Ανάγκης του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού. Η απαγόρευση του συνδικαλισμού, η εξαφάνιση των λαϊκών ελευθεριών και των μαχητικών διεκδικήσεων του κόσμου της εργασίας.
Ø  Τέταρτον, με σαφή ψηφοθηρική διάθεση  περιγράφεται η επιστροφή μέρους των απολαβών των ένστολων που είχαν περικοπεί. Ενώ δε μπορεί να κρυφτεί, διαμέσου της αναγνώρισης των ηρωικών προσπαθειών των πληρωμάτων των σωστικών μέσων, η προσδοκία συγκάλυψης των σοβαρών κυβερνητικών και κρατικών ευθυνών για την επιχείρηση διάσωσης στην Αδριατική. 
Ø  Τέλος, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του ΥΕΘΑ Ν.Δένδια στην ΠΕ 79 ΑΔΤΕ, σε Σάμο και Αγαθονήσι, έγιναν οι συνήθεις τυπικές και εθιμοτυπικές δηλώσεις, βγήκαν οι απαραίτητες φωτογραφίες για τις ανάγκες των δημοσίων σχέσεων, αλλά ουσιαστική εκδήλωση υπουργικού ενδιαφέροντος για το πώς ζουν οι στρατευμένοι, δεν υπήρξε.
Σύντονα ακολούθησε η δημοσίευση επιστολή συναδέλφων φαντάρων από το 164 ΤΕ ΣΑΜΟΥ που αποκάλυπτε ότι: 
«Από τότε που ήρθαμε στη μονάδα και οι 2 θάλαμοι που φιλοξενούν τους στρατιώτες δεν έχουν θέρμανση. Οι θερμοκρασίες έφτασαν να είναι πολικές με -5 βαθμούς στη σκοπιά και εμείς δεν είχαμε στο θάλαμο air condition το οποίο όπως μας είπε ο τεχνικός που ήρθε να το δει είναι χαλασμένο. Μετά από συνεχείς διαμαρτυρίες μας ο διοικητής μας είπε να χρησιμοποιούμε κουβέρτες και ότι θα μπορούσαμε να είχαμε άσκηση στα χιόνια. Φαντάροι αρρωσταίνουν καθημερινά και δεν μπορούμε να κοιμηθούμε γιατί τρέμουν σαν τα ψάρια.
Οι τουαλέτες έχουν 3 ντουζιέρες και 3 τουαλέτες και λειτουργεί μόνο μια ντουζιέρα και μια τουαλέτα. Επίσης είναι εξωτερικές και όποιος πάει να κάνει μπάνιο παγώνει με κίνδυνο να πάθει πνευμόνια όταν επιστρέφει σε ένα θάλαμο που δεν έχει ζεσταθεί πότε. Επίσης το ζεστό νερό είναι σπάνιο καθώς ο θερμοσίφωνας μόνιμα ρίχνει τις ασφάλειες στο κτίριο. Όλα αυτά στο έτος 2015 στη χώρα μας οι στρατεύσιμοι υποφέρουν με αυτό το τρόπο. Η μονάδα έχει πάνω από 50 φαντάρους και έχουν μείνει μόνο 10 να κάνουν υπηρεσίες μέσα στα γκρουπ Χριστουγέννων καθώς οι υπόλοιποι έχουν φύγει με βυσματικές αποσπάσεις. Η κατάσταση είναι αφόρητη. Δεν θέλουμε πολλά ένα ζεστό θάλαμο που να μπορούμε να κοιμηθούμε και ένα ζεστό πιάτο φαγητό».
Για όλα αυτά ο ΥΕΘΑ Ν.Δένδιας ούτε άκουσε, ούτε ενδιαφέρθηκε να μάθει,  αλλά και ούτε είπε κουβέντα!
Αξίζει να επισημάνουμε ότι τα γεγονότα στη Γαλλία αποτέλεσαν αντικείμενο εμετικής εθνικιστικής και ρατσιστικής προπαγάνδας από τον ίδιο τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, που είχε δώσει τέτοιου είδους δείγματα γραφής από την περιοδεία του στο Τείχος του Αίσχους στον Έβρο,  εντάσσοντας τα αμέσως στην προεκλογική του ατζέντα. Είναι όμως ζητήματα που διατρέχουν και τους σχεδιασμούς για την αναδιοργάνωση του ελληνικού στρατού. Ως τμήμα του Κράτους Μόνιμης Έκτακτης Ανάγκης του σύγχρονου κοινοβουλευτικού ολοκληρωτισμού. Που έρχεται να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα της αστικής τάξης και να απαντήσει με συγκεκριμένους όρους στα διακυβεύματα της ταξικής πάλης. Η Ελλάδα δεν αποτελεί μονάχα ένα «οικονομικό πείραμα» για τον σύγχρονο καπιταλιστικό κόσμο, αλλά και ένα μοντέλο αντιδραστικής οργάνωσης της εργατικής τάξης, όπως επίσης και του νέου κράτους που έχει ανάγκη η αστική κερδοφορία και η διαιώνιση της εξουσίας της. Ο ρατσισμός, ο εθνικισμός, η κρατική τρομοκρατία, ο μιλιταρισμός και ο εκφασισμός είναι οργανικά στοιχεία του σύγχρονου αστικού κόσμου.
Η κυβέρνηση έπαιξε και με τα «εθνικά λεγόμενα θέματα» εν όψει των εκλογών. Προπαγάνδιζε σενάριο «εθνικών κινδύνων» για εσωτερική κατανάλωση. Αλλά  έστησε το «Barbaros» τον Σαμαρά στο Καστελόριζο: θα κάτσει μέχρι τις 15 Απριλίου στην κυπριακή ΑΟΖ! Τώρα πως θα δικαιολογήσει η ακροδεξιά κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ όλο το εκφοβιστικό σενάριο που έστησε πρόσφατα σχετικά με το Καστελόριζο και τον κίνδυνο εισόδου του τουρκικού ερευνητικού σκάφους στην ελληνική ΑΟΖ, η οποία ως γνωστόν δεν έχει κηρυχθεί ακόμη;
Θυμίζουμε ότι αρχές Ιανουαρίου, και εντελώς ξαφνικά (;) «γενικός συναγερμός στον κρατικό μηχανισμό για τα ελληνοτουρκικά με πραγματοποίηση Διυπουργικής  σύσκεψης υπό την προεδρία του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και Υπουργού Εξωτερικών, Ευάγγελου Βενιζέλου και με τη συμμετοχή του Υπουργού Εθνικής Αμύνης, Νίκου Δένδια, στην οποία συμμετείχαν ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ και οι Αρχηγοί του Γ.Ε.Ν., του Γ.Ε.Α. και του Γ.Ε.Σ., ο Γενικός Γραμματέας και οι επικεφαλής των αρμοδίων Υπηρεσιών του Υπουργείου Εξωτερικών και ο Διοικητής της Υ.Π.Α.»! Αιτία η δέσμευση μιας μεγάλης περιοχής μεταξύ Καστελόριζου-Κρήτης από το Τουρκικό Πολεμικό Ναυτικό για την πραγμάτωση μιας σχεδόν μηνιαίας άσκησης υποβρυχίων που από πολλούς ερμηνεύεται ως έμμεσος αποκλεισμός του ακριτικού νησιού. 
Το Καστελόριζο παίζει καθοριστικό ρόλο στον μελλοντικό καθορισμό ΑΟΖ από την ελληνική άρχουσα τάξη, που επιδιώκει τον έλεγχο μιας τεράστιας περιοχής της Ανατολικής Μεσογείου και τον αποκλεισμό της Τουρκίας από την εκμετάλλευση των ενεργειακών κοιτασμάτων μέσω των συμφωνιών Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ-Αιγύπτου. Η όξυνση επομένως του ανταγωνισμού των δύο επικίνδυνων και αδίστακτων αστικών τάξεων με γεωστρατηγικά συμφέροντα στην περιοχή απειλεί με θερμά επεισόδια τους γειτονικούς λαούς.  
Άρα, τόσο η συγκεκριμένη σύσκεψη, όσο και σειρά άλλων κινήσεων, μήπως προορίζονται για εσωτερική κατανάλωση, μήπως διεκδικούν να λάβουν και αυτές μέρος στο κλίμα φόβου που καλλιεργεί η κυβέρνηση και η καθεστωτική προπαγάνδα, με χαρακτηριστικά τα σενάρια τρόμου για την οικονομία σε περίπτωση κυβερνητικής αλλαγής; «Η ιστορία επαναλαμβάνεται άλλοτε ως φάρσα και άλλοτε ως τραγωδία» έλεγε ο παλιός και καλός σύντροφος μας! Την τουρκική προκλητική κίνηση που ετοιμάζεται να απαντήσει ο ΥΕΘΑ Ν.Δένδιας το 2015, την περιμένει από τις 27.12.2012 ο Φαήλος Κρανιδιώτης,  ένας εκ των μελών του μισαλλόδοξου και ακραία πολεμοκάπηλου ΔΙΚΤΥΟΥ 21, όπως έγραφε στο Antinews: «Και ερχόμαστε στο σοβαρότερο ίσως εθνικό κίνδυνο. Καλά πληροφορημένες πηγές μας λένε ότι η Τουρκία ετοιμάζεται να κάνει έρευνες για κοιτάσματα στο Αιγαίο, μέσα στην δική μας (μελλοντική) ΑΟΖ,  με δικό της σκάφος αυτή την φορά, όχι με νορβηγικό ή άλλης εθνικότητας».
Τα ερωτήματα προκύπτουν αυτόματα: Ποια είναι τα «εθνικά συμφέροντα» για τα οποία πρέπει να θυσιαστεί η νεολαία και ο κόσμος της εργασίας; Σε ποια ΑΟΖ αναφέρονται όλοι αυτοί; Γιατί κινδυνολογούν επαναλαμβάνοντας τρομοκρατικά σενάρια που το 2012 τους εξασφάλισαν την παραμονή στην εξουσία; Εξάλλου, οι «εθνικοί κίνδυνοι» είναι ένα πολύ χρήσιμο χαρτί στα χέρια κάθε κυβέρνησης που θέλει να αποπροσανατολίσει και να χειραγωγήσει τον εργαζόμενο λαό.
Ε, όπως και να το κάνουμε, πρέπει να προσπαθήσουν πολύ τα παπαγαλάκια της αστικής πολιτικής να μας πείσουν για την ανάγκη «εθνικής συμφιλίωσης» όταν ακόμη δε γνωρίζουμε πόσους επιβάτες δολοφόνησε στην Αδριατική η δίψα για κέρδη των εφοπλιστών, που ποτέ δεν υπολόγισαν την ανθρώπινη ζωή. Μετά την επέλαση των ΜΑΤ εναντίον των διαδηλωτών στον «ΙΑΝΟ» και στις Σκουριές, για να επιβάλλουν τα συμφέροντα των Πολυεθνικών και των εργολάβων, που απαιτούν ακόμη χαμηλότερους μισθούς-συντάξεις και την εξαφάνιση κάθε εργασιακού-συνδικαλιστικού δικαιώματος.
Ας αφήσουμε την κυβέρνηση και ας ρίξουμε μια ματιά στις θέσεις και τα προγράμματα της Αντιπολίτευσης.
Αρχίζοντας από τον ΣΥΡΙΖΑ όπου ξαφνικά, ουποστράτηγος ε.α. Τόσκας, εμφανίστηκε στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Μάλιστα, σε εκλόγιμη θέση. Ο υποστράτηγος τεθωρακισμένων ε.α. Νίκος Τόσκας ήταν επικεφαλής του Γραφείου του κ. Πάνου Μπεγλίτη από το 2009 ως τον Ιούλιο του 2011 και ο κύριος συντάκτης του προγράμματος του ΠΑΣΟΚ για την Άμυνα στις εκλογές του 2009Η απόφαση επομένως ένταξης του στο Ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ έχει σημαντική συμβολική και πολιτική σημασία. Αποδεικνύει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να ακολουθήσει μια εναλλακτική διαχείριση της αστικής πολιτικής στο χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων, δίνοντας υποσχέσεις περί καταπολέμησης της ευνοιοκρατίας  και των πελατειακών σχέσεων, παίρνοντας αποστάσεις από τις ακρότητες συγκεκριμένων ακροδεξιών εκφραστών των «εθνικών δικαίων», στο πλαίσιο όμως μιας Αναδιοργάνωσης του Στρατού με εκδημοκρατισμό και εξορθολογισμό των πολεμικών δαπανών που κινείται με όρους «Εξ Ανατολάς Εχθρού», αντιμετώπισης του «αλβανικού και σκοπιανού αλυτρωτισμού», σταθερής συμμετοχής σε ΝΑΤΟ και ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ (βλέπε Ομιλία του Νίκου Τόσκα στην εκδήλωση του Πράττω για την Άμυνα).
Για να το αποδείξει αυτό επιστρατεύει έναν σοβαρό πρώην στρατιωτικό, σημαντικό κρίκο στη διαμόρφωση της πολιτικής ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση Γ.Παπανδρέου, που στον πλούτο των δημόσιων παρεμβάσεων του μπορεί κανείς να ανιχνεύσει απόψεις που ξενίζουν και προκαλούν τους αγωνιστές της Αριστεράς και των κοινωνικών κινημάτων καθώς καταλήγουν να απαιτούν την εμβάθυνση της στρατηγικού χαρακτήρα στρατιωτικής συμμαχίας με το κράτος Τρομοκράτη Ισραήλ και την επέκταση του επιθετικού άξονα Ελλάδας-Κύπρος-Ισραήλ με την Αίγυπτο των Πραξικοπηματιών Στρατηγών, συμμάχους των ΗΠΑ-Ισραήλ, εχθρούς του ηρωικού αγώνα του Παλαιστινιακού λαού.
Πρόκειται για πολιτικές θέσεις που παρουσιάστηκαν και στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για την «Εθνική Άμυνα», διαμορφωμένες από ανθρώπους του βαθέως κράτους, οι οποίες όμως δεν έχουν καμιά σχέση με την Αριστερά, είναι εχθρικές στην πολιτική αντίληψη της κοινής εργατικής διεθνιστικής πάλης των λαών ενάντια στα αστικά και ιμπεριαλιστικά συμφέροντα.
Μια κρατική πολιτική που εντάσσεται στον πλαίσιο του ιμπεριαλιστικού ανταγωνισμού των επικίνδυνων αστικών τάξεων Ελλάδας-Τουρκίας, που προβάλλεται ως «πατριωτική γραμμή», διαμορφωμένη από ανθρώπους που επιπλέον ταυτίστηκαν, «συμβουλεύοντας», με τη πιο σκοτεινή περίοδο του πρώην ΥΠΕΞ Γ.Παπανδρέου.   
Επιδιώκοντας να χειραγωγήσει και να ενσωματώσει τον κόσμο της εργασίας και την νεολαία στους τυχοδιωκτισμούς της ΑΟΖ-της εκμετάλλευσης των ενεργειακών κοιτασμάτων και της αναβάθμισης του ελληνικού αστικού κόσμου στην Ανατολική Μεσόγειο. Μια πολιτική που αλληλοδιαπλέκεται με τους πιο επιθετικούς σχεδιασμούς των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-Ε.Ε, σε μια εποχή όξυνσης των ενδοιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών.
Είναι μια εκδοχή διαχείρισης της κρατικής πολιτικής που επιβάλλει η εξυπηρέτηση των αστικών συμφερόντων και βρίσκεται απέναντι στο αντιπολεμικό κίνημα, στην αμφισβήτηση της Νέας καπιταλιστικής ιμπεριαλιστικής Τάξης Πραγμάτων, στην αναγκαιότητα κοινωνικής απελευθέρωσης του κόσμου της εργασίας.
ΠΟΤΑΜΙ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ;
Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί η διατύπωση κοινών χουντικών θέσεων για τον Στρατό και τις Δυνάμεις καταστολής από το ΠΟΤΑΜΙ, τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Που απαιτούν την ευθύνη διοίκησης να την έχουν Στρατιωτικοί και Αστυνομικοί!
Διαβάζουμε λοιπόν στο «ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ-ΤΟΜΕΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ» των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,  το απόσπασμα σχετικά με την «ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ»: «Η ευθύνη της Διοίκησης του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και Εσωτερικής Ασφάλειας ανατίθεται στη φυσική του ηγεσία, δηλαδή στους Αρχηγούς ΓΕΕΘΑ, ΕΛΑΣ και του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής».
Για το ΠOTAMI έχουμε τη δημόσια τοποθέτηση του Σταύρου Θεοδωράκη όπως παρουσιάστηκε στις 11/12/2014 στο in.gr, όπου κάνει λόγο για «θέσπιση Συμβουλίου Εθνικής Στρατιωτικής Στρατηγικής με παλαιά και νέα στελέχη του Στρατού» αλλά και «ορισμό μόνιμου υφυπουργού Άμυνας, προερχόμενου από τις ένοπλες δυνάμεις για να υπάρχει σχεδιασμός και συνέχεια».
Καμμένος: Εμείς θα πάμε όπως πρέπει στη Μέρκελ. Όρθιοι, όχι γονατιστοίΕπίσης, ΑΝΕΛ και ΠΟΤΑΜΙ έχουν κοινές απόψεις για το ΝΑΤΟ και την Ε.Ε., αλλά και την συμμαχία με το Ισραήλ. Τέλος, αξίζει να θυμίσουμε ότι ο Π.Καμμένος,επικεφαλής του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κατά την επίσκεψη στο Υπουργείο Εθνικής 'Άμυνας, το 2012, απαίτησε την επαναφορά της 12μηνης θητείας και την ενίσχυση των μονάδων με 10.000 Επαγγελματίες Οπλίτες (ΕΠΟΠ) καθώς, σε αντίθετη περίπτωση, θα δημιουργηθούν προβλήματα στη στελέχωση των στρατοπέδων.
Και η δολοφονική ναζιστική συμμορία; Διαπιστώνουμε την ομοιότητα των απόψεων για τον Στρατό μεταξύ του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και των ΝΑΖΙ, που επαναφέρουν γνωστές και εξίσου καταδικαστέες χουντικές πολιτικές απόψεις για την οργάνωση και την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων.
 «Μακρονήσια», καταναγκαστικά έργα για μετανάστες, και στρατιωτική θητεία για  τις γυναίκες περιλαμβάνει το πολιτικό πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής, τους βασικούς άξονες του οποίου παρουσιάζει ο «Ελεύθερος Τύπος». Το πρόγραμμα που είναι εμπνευσμένο από τη Χούντα έχει υπότιτλο «Οι κλέφτες στη φυλακή, οι Έλληνες στην εξουσία» περιλαμβάνει  15σελίδες  πρόγραμμα της ακροδεξιάς οργάνωσης και αναπολεί τις πρακτικές δικτατορικών καθεστώτων.
Στο σημείο του προγράμματος για «Πολιτική ηγεσία από τις Δυνάμεις Ασφαλείας σε στρατό και αστυνομία», αναφέρεται το εξής: «Πλήρης απεξάρτηση των μόνιμων στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων από τα κόμματα και κατάργηση του συνδικαλισμού. Ο υπουργός και οι υφυπουργοί Άμυνας θα προέρχονται υποχρεωτικά από το Στράτευμα (…) Επανίδρυση του υπουργείου Δημοσίας Τάξης, με υπουργό που θα προέρχεται υποχρεωτικά από τις τάξεις των μάχιμων αξιωματικών. Απόσυρση των γραφιάδων και κομματαρχών από την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ».
Δεν ξεχνούμε τη πάγια θέση της Χρυσής Αυγής για Στράτευση Ανδρών-Γυναικών στα 18 και για 18 μήνες, που πρόσφατα παρουσιάστηκε και ως Πρόταση των Επιτελείων προς τον πρώην ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλο.  Επιπλέον, από τη μελέτη των ψηφοδελτίων προκύπτει ότι η ναζιστική Χρυσή Αυγή, μια συμμορία που εξαιτίας της εγκληματικής της δράσης τα προβεβλημένα στελέχη της βρίσκονται στη φυλακή, ότι εμφανίζει τους περισσότερους ένστολους υποψηφίους. Το ναζιστικό κόμμα του «ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ –ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ», έχει μια προβληματική σχέση με τον νόμο και έναν ιδιαίτερο εναγκαλισμό με τους εφοπλιστές, τον κόσμο του πλούτου και την κάθε λογής μαφία.
Παράλληλα, άξιο προσοχής είναι το γεγονός ότι ενώ η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ δια του πρώην ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλου και των Επιτελείων επιχείρησε να κρύψει την σημαντική διείσδυση των ΝΑΖΙ στις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας, ήταν η Χρυσή Αυγή που την αποκάλυψε είτε με την έκθεση των δύο απόστρατων ανώτατων στρατιωτικών Ν.Συναδινού και Επιτήδειου στις Ευρωεκλογές, είτε τώρα με τους 21 υποψήφιους που παρουσιάζει ενόψει των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου.Ουσιαστικά, οι ΝΑΖΙ, που βλέπουν τα προγνωστικά των εκλογικών τους ποσοστών να καταβαραθρώνονται, διεκδικούν την νομιμοποίηση τους λέγοντας μας ότι δεν είναι ένα τσούρμο ανήλικα των Ταγμάτων Εφόδου με αρχηγούς κτηνώδης τραμπούκους και μπράβους, αλλά μια εθνικιστική οργάνωση με σοβαρές προσβάσεις στον κρατικό μηχανισμό. Μια απόπειρα που άρχισε ο Κασιδιάρης διαρρέοντας τις κασέτες των συνομιλιών του με τον πρωθυπουργικό σύμβουλο Μπαλτάκο, στην προσπάθεια του να αποδείξει ότι η εγκληματική της δράση και οι αντικοινοβουλευτικές της εμετικές λαϊκίστικες παραστάσεις ήταν εν γνώση της κυβέρνησης, σε συνεννόηση με το πρωθυπουργικό περιβάλλον του Α.Σαμαρά.
Καθώς η δίκη της ναζιστικής συμμορίας πλησιάζει και η πιθανή εναλλαγή της κυβερνητικής εξουσίας δημιουργεί άλλα δεδομένα, η Χρυσή Αυγή δείχνει ότι οργανώνει την επιστροφή της στα πολιτικά πράγματα. Αυτούς τους σχεδιασμούς διευκολύνει «η θυματοποίηση» της από την καθεστωτική προπαγάνδα που κατευθύνεται από τα πιο σκοτεινά κέντρα εξουσίας, θέτοντας εκ νέου και μάλιστα λίγες μέρες πριν την εκλογική διαδικασία ζήτημα τρομοκρατίας, την οποία συνδέει με τα δίκτυα της  επικίνδυνης παραβατικότητας, τους μουσουλμάνους μετανάστες και τμήμα του παλιού ΠΑΣΟΚ, ώστε να δέσει όλο το σενάριο ασύμμετρων απειλών που προβλέπουν τα δόγματα Άμυνας/Ασφάλειας.
Αφού οι Μνημονιακές δυνάμεις φορούν ξανά το μανδύα του εγγυητή του αστικού Νόμου και της Τάξης, απαιτώντας Κράτος Μηδενικής Ανοχής και πλήρη επιβολή του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού, επιχειρούμε να εξετάσουμε το ρόλο των ΝΑΖΙ σε όλα αυτά. Την συνέπεια των λόγων και των πράξεων τους. Στην προσπάθεια μας αυτή χρησιμοποιούμε ως υλικό ανάλυσης τα βιογραφικά των ένστολων υποψηφίων της Χρυσής Αυγής που μεταξύ άλλων μας αποκαλύπτουν ότι σε καμιά περίπτωση η εγκληματική συμμορία δε μπορεί να ισχυριστεί ότι πάει κόντρα, ότι είναι ο πολιτικός εκφραστής των περιθωριοποιημένων, η αντιμνημονιακή-αντισυστημική-αντιΝεοταξική Δύναμη. Αντίθετα είναι ένα κόμμα βουτηγμένο στο πιο μαύρο δωσιλογισμό και ταγματασφαλιτισμό, εγκλωβισμένο στον εμφύλιο και της Χούντα των Συνταγματαρχών, υπηρέτης των πιο απεχθών και επιθετικών κερδοφόρων και καταπιεστικών επιλογών του αστικού κόσμου, του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε.
ΖΗΤΗΜΑ 1ο: Οι περισσότεροι ένστολοι υποψήφιοι των ΝΑΖΙ ήταν άνθρωποι που ευνοήθηκαν από τα κόμματα εξουσίας, αναλαμβάνοντας υψηλές διοικητικές θέσεις,  προνομιακούς ρόλους στο ΝΑΤΟ και όχι μόνο.
Ο νεοεμφανιζόμενος Χρυσαυγίτης υποψήφιος Ταξίαρχος ε.α. Αθ. Παπαδόπουλος «διετέλεσε δύο φορές επί πενταετία συνολικά, Διοικητής Μοίρας Πυροβολικού. Διετέλεσε Διευθυντής Επιτελικού Γραφείου  Μεραρχίας  και Σώματος Στρατού, Διευθυντής Γραφείου Πολιτικοστρατιωτικής Συνεργασίας στο Στρατηγείο του ΝΑΤΟ στη Θεσσαλονίκη (Γ’ΣΣ/ΝDC-GR), Υποδιοικητής Ταξιαρχίας και Ακόλουθος Άμυνας και Στρατιωτικός Ακόλουθος στην Πρεσβεία της Ελλάδος στη Μόσχα...».
Ο Στρατηγός Συναδινός υπήρξε Υποδιευθυντής του ΓΕΣ/ΔΕΔ, Διευθυντής των Ειδικών Δυνάμεων και Διοικητής ΜΕΡΥΠ.
Ο Κωνσταντίνος Αναγνώστου μετατέθηκε στο Υπουργείο Αμύνης και διετέλεσε Διευθυντής του γραφείου ασφάλειας της ΓΓΟΣΑΕ.
ΖΗΤΗΜΑ 2ο: Το παρελθόν τους, συχνά σε οικογενειακό επίπεδο, συνδέεται με τις χειρότερες σελίδες του δοσιλογισμού της κατοχής, του εμφυλίου και του Κράτους του Χωροφύλακα. Αποτελούν συνέχεια της ιστορικής ακροδεξιάς.
Ο Γαραντωνάκης Στυλιανός κατατάχθηκε  το 1979 στην Ελληνική Χωροφυλακή. Ο πατέρας και ο παππούς του είναι  Κρητικοί και μέλη της ΕΝΩΣΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ ΕΟΕΑ ΕΔΕΣ και  ΕΔΥΕΑ  του Νομού Ρεθύμνης.
Ο πατέρας του Δημήτριου Παπαεμμανουήλ  ήταν αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού, Ιερολοχίτης και εκ των ιδρυτών των Δυνάμεων Καταδρομών.
Ο παππούς του Σπυρίδων Σάββα συνεχεία εντάχθηκε στις πατριωτικές, αντιστασιακές ομάδες έως το τέλος του Συμμοριτοπολέμου».
Τα συμπεράσματα δικά σας.
ΖΗΤΗΜΑ 3ο: Πληθώρα υποψηφίων που παρουσιάζονται ως Αντινεοταξίτες έχουν λάβει μέρος στις βάρβαρες εκστρατείες του ΝΑΤΟ και του Ευρωστρατού, συνδυάζοντας τον εθνικισμό και ρατσισμό τους με την παχυλή αμοιβή που προσέφερε η περιζήτητη μετάθεση «στα ήρεμα και ασφαλή Βαλκάνια»!  Αλλά και στην Σομαλία, Αφγανιστάν. Τώρα απλώς υποκρίνονται...
Να θυμίσουμε ότι σε όλους αυτούς τους «ανθρωπιστικούς πολέμους και τις ειρηνευτικές αποστολές», που συμμετείχαν απολαμβάνοντας παράσημα-σημαντικές απολαβές-βαθμούς οι Μισθοφόροι της Χρυσής Αυγής, υπηρετώντας τις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και εξυπηρετώντας τα συμφέροντα της ελληνικής αστικής τάξης, ο λαός μας βρέθηκε απέναντι. Φτάνοντας η καταδίκη των βομβαρδισμών του ΝΑΤΟ στη Γιουγκοσλαβία να αγκαλιάσει το 97% .
ΖΗΤΗΜΑ 4ο: Αποκαλύπτεται ότι η διείσδυση των ΝΑΖΙ έχει εξαπλωθεί σε όλα τα όπλα των Ενόπλων Δυνάμεων, στην ΕΛ.ΑΣ., τη Πυροσβεστική και το Λιμενικό. Επίσης ότι υπάρχει σχέση με το σύνολο της Δεξιάς Παράταξης που διόρισε αρκετούς από αυτούς σκανδαλωδώς ως συνοριοφύλακες (Π.Χ. η κυβέρνηση Μητσοτάκη). Ενώ η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ έκανε τα στραβά μάτια όταν οι ναζί ένστολοι μετατίθενται ως Φρουρά της Χρυσής Αυγής. Τέλος, υπηρεσιακά βρίσκονται επιφορτισμένοι με ρόλους της Κρατικής Ασφάλειας, συχνά του τομέα πληροφοριών!
Εύλογα ερωτηματικά για την πραγματική «υπηρεσιακή» σχέση Χ.Α. -Σωμάτων Ασφαλείας!
Τόσα χρόνια οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ-ΝΔ δεν ήξεραν τίποτε για όλους αυτούς;
Και όλοι αυτοί, αφού υπηρέτησαν πιστά τα κόμματα εξουσίας ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, το ΝΑΤΟ και τον ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ, τον κόσμο του πλούτου και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, επιβάλλοντας και αυτοί στο βαθμό που τους αναλογεί την Νέα καπιταλιστική ιμπεριαλιστική Τάξη Πραγμάτων, τώρα έγιναν αντισυστημικοί και αντι-πλουτοκράτες;
Ποιος μπορεί  να μας απαντήσει;   
Τα ψεύτικα, τα εθνικιστικά και ρατσιστικά τα λόγια τα μεγάλα πάντα στάζουν αίμα!
ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ ΛΟΙΠΟΝ. ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ, ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΟΥΣ…

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

6 σχόλια:

  1. Η "Ύπαρξη" της Χώρας μας ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ από την ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ! Η ΜΗ ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΤΗ και ΜΗ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΜΕΝΗ Εξωτερική Πολιτική ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ και την ... "ΔΙΑΛΥΣΗ" της Χώρας ! Εδώ ΠΑΣΧΟΥΜΕ αφάνταστα, Είμαστε μέσα στην ΑγγλοΑμερικάνικη Αποκιοκρατική ΓουρουνοΓούρνα (το ΥΠΕΞ !) ! Οι Αντιφάσεις ΜΑΣ ... Προδίδουν ! Τα λεγόμενα ΜΑΣ, ΜΑΣ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ! Απόδειξη ;; Δεν μπορείς από την μια μεριά να μιλάς για Εθνική Υπερηφάνεια, Ελληνική Ιστορία και και και, ΚΑΙ από την ΑΛΛΗ να μιλάμε ΓΙΑ ... ΣΥΝΘΕΤΟΥΣ ΔΙΠΛΟΥΣ και "ΤΡΙΠΛΟΥΣ" Γεωγραφικούς Προσδιορισμούς Τόπων Συνονθυλευμάτων ! Πέρα της Αντιεπιστημονικής και Ιστορικής Πραγματικότητας, ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΜΕΣΑ ΣΑΥΤΗΝ την Γουρουνογούρνα ΕΙΜΑΣΤΕ ! ----- Φίλοι μου ! Το Ασυγχόρητο Το Σφάλμα Φέρνει Πόνο Φέρνει Κλάμα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειλικρινά ! Έκανε ιδιαίτερη και μεγάλη εντύπωση η ΘΕΣΗ του ΚΚΕ ! Θα μπορούσε να ψήφιζε "ΠΑΡΩΝ" ή "ΛΕΥΚΟ" ! Αλλά προτίμησε τα μπεί στο ΙΔΙΟ τσουβάλι με το .... ΠΟ.ΤΑ.ΜΙ. ! Τόσο χαμηλά ;; Το ότι το ΚΚΕ είναι στην βουλή ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ και ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ ! ΠΑΝΤΟΤΕ οι ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ είτανε ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ στην Επιστήμη, στην Φιλοσοφία, στην Ζωή, στην Ανάλυση και στην ΠΡΑΞΗ ! Εσείς γιατί σκοντάφτετε στο τίποτα ; Τί φοβόσαστε ; Τί σύνδρομο έχετε ; Της προδοσίας της "Βάρκιζας" ; Που Έχασε ο Ελληνικός Λαός το Πραγματικό ΚΑΙ Λαμπρό μέλλον του ΤΟΤΕ ; Τι φοβόσαστε Τον Θανάση Κλάρα, που του ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΑΝ στην Μακεδονία όταν έκανε επιθεώρηση στα ΓΕΝΝΑΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ του ΕΛΑΣ το "Μακεδονία Ξακουστή Του Αλέξανδρου η Χώρα ...", και ΑΥΤΟΣ Χαιρώτανε και Καμάρωνε ! Αυτό φοβόσαστε ;; Για μήπως έχετε μετά ΟΛΑ αυτά το ΚΟΜΠΛΕΞ της ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑΣ (μέσα στο μυάλο και στην ψυχή σας) ;; Για ξαναδιαβάσετε το Κάρολο και τον Λένιν με μια άλλη όπτικη γωνία ! Διότι τόσο π Μάρξ όσο και ο Βλαδίμηρος, κατείχαν και κατανόησαν την ΔΙΚΗ μας Επιστημονική Φιλοσοφία Ανάλυση-Πράξη, ΟΣΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ! Το Επίκερο τους το βλέπουν το ακούν και το μιλούν ακόμη και οι αόμματοι και οι κωφάλαλοι ! Μόνο Εσείς είστε στην "Ψευτοακαδημαικότητα", ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ χάνει ο Ελληνικός Λαός, όπως ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΒΑΡΚΙΖΑ της Ντροπής, ΣΤΗΝ ΒΑΡΚΙΖΑ της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ του Ελληνικού Λαού ! Και ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ της ΜΛΚίες για Γιάλτες και και και ! Τό Ασυγχώρητο Το Σφάλμα Φέρνει Πόνο Φέρνει Κλάμα, Φίλοι μου του Π.Γ. και της Κ.Ε. !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και τί έγινε λοιπόν ; Μην πνιγόμαστε σε .. μισή κουταλιά νερό ! Μην συρόμαστε σε εικονικά και Νουμερικά/Αριθμούς πεδία. Το πεδίο μας ΕΙΝΑΙ η πολιτική και η κοινωνία των Ανθρώπων, και δή η Ελληνική Κοινωνία και ο Ελληνικός Λαός ! Δεν επικοινωνούμε με ... e-mail, διότι αυτά έρχονται από τα .. lapto, και εμείς απεχθανόμασταν ανέκαθεν τα ... laptop ! Στο σημερινό πολιτικό πεδίο με τους ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ, που ουδείς τους ξέρει και γνωρίζει (εμείς βλέπουμε μόνο της ανθρώπινες καρικατούρες του Ευρωπαϊκού Διευθυντηρίου !), θα πρέπει να εφαρμόσουμε .. εφαρμοσμένη αριθμητική, διότι δεν κατέχουμε ακόμη τα Εφαρμοσμένα Μαθηματικά ! Τί σημαίνει ΑΥΤΟ ;; ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΜΟ !!! Αυτό είναι η βάση της εφαρμοσμένης αριθμητικής ! Εφόσον κάναμε το Ελληνικό Πρόβλημα Ευρωπαϊκό-Παγκόσμιο, ΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ τους ΠΡΟΒΛΗΜΑ (που είναι το εικονικό) και ΑΥΤΟ ... ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ! Δηλαδή θα διαλύσουμε την Χώρα μας, τον Ελληνικό Λαό/Έθνος, την Γεωγραφική, την Εδαφική Ακεραιότητα της Χώρας ΜΑΣ, επειδή ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ και ΜΑΣ ΖΗΛΕΥΟΥΝ οι "Άλλοι", και ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ τους ..... ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ;;;; Φοβόμαστε την Μορφολογία της Τομής ;; Επειδή στην Τομή δεν υπάρχουν γιοφύρια ; Γιαυτό καθόμαστε και χιλιοπολυγράφουμε και παρατηρούμε την Μορφολογία του Μπλόκ μέσα στην Σαπίλα του μυαλού τους ;; Η Ζωή, Η Αξιοπρέπεια, Η Υπερηφάνεια και Η Δόξα ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΕΣ και ΑΞΙΩΜΑΤΑ Παγκόσμια !!! Οι Έλληνες Πρώτοι τα Όρισαν ! Ας τους τα ΞΑΝΑΡΙΞΟΥΝΕ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ !! Αυτοί ΟΛΟΙ τους είναι ΚΕΝΟΙ !! ΕΜΕΙΣ ;;;;;;;;;;-!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. EPΩTHΣH: TI ΣXEΣH KAI TI KOINO EXOYN AYTA TA ΔYO "ΣYMBANTA" ;;

    1) Ο Υπουργός Εξωτερικών, κ. Νίκος Κοτζιάς, είχε σήμερα, συνάντηση, στο περιθώριο της άτυπης Διάσκεψης των Υπουργών Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη Ρίγα, με τον Υπουργό Εξωτερικών των Σκοπίων, Nikola Poposki.............

    2) Οι τζιχαντιστές εξαπολύουν αυτές τις επιθέσεις καθώς ..... Τα αρχαία αυτά δεν ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΟΥΝ. Κάποιοι επιτρέπουν αυτά τα εγκλήματα διότι τα νεοταξίτικα κέντρα εξυσίας επιθυμούν το "ξαναγράψιμο της Ιστορίας". Για να γίνει αυτό δεν πρέπει να υπαρχουν μνημεία να αντικρούουν τις νέες "ιστορικές αλήθειες" όπως και γραπτές πηγές (δεν είναι τυχαίο που τα βιβλία θα γίνουν ηλεκτρονικά, και δεν είναι τυχαίος ο νόμος που ορίζει οποιοδήποτε χάρτινο βιβλίο άνω των 100 ετών ως κειμήλιο που πρέπει να παραδίδεται στο κράτος, σε κάποια χρόνια από σήμερα δεν θα υπάρχει γραπτό κείμενο στα χέρια κανενός)

    AΠANTHΣH:

    O EΣΩTEPIKIΣMOΣ/NEOTAΞIΣMOΣ AΠEXΘANONTAI THN IΣTOPIA KAI TA IΣTOPIKA ΣTOIXEIA KAI NTOYKOYMENTA !! ΓIAYTO "ΦTIAXNOYN" THN ΔIKH TOYΣ ΠNEYMATIΣTIKH IΣTOPIA !!! AYTH EINAI MIA AΠO THΣ OYΣIEΣ TOY MYΣTIKIΣTIKOY NAZIZOΦAΣIΣMOY !! KAI ETΣI BΛEΠOYMAI ΠOY EINAI AYTA TA ... "KENTPA" !!!
    ΓIAYTO KANENAΣ ΠPOΣΔIOPIΣMOΣ ME THN ΛEΞH/ONOMA "MAKEΔONIA" ΣTO ΣYNONΘYΛEYMA TON ... "ΣKOΠIΩN=USA" !! ΔIOTI: α) ΠΛAΣTOΓPAΦHΣH KAI ΠAPAXAPAΞH THΣ IΣTOPIAΣ KAI THΣ IΣTOPIAΣ THΣ XΩPAΣ MAΣ. β) OΛEΘPIO KAI KATAΣPOΦIKO ΛAΘOΣ ΓIA THN XΩPA MAΣ, IΣΩΣ XEIPΩTEPO TOY ... 1922 !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή