Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Δήλωση μέλους της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Πάτρας: Στημένο το επεισόδιο με τον Θ. Μπελεζώνη από τον εργοδοτικό συνδικαλισμό

Σε σχέση με την συκοφαντική επίθεση στον Θεόδωρο Μπελεζώνη από την πλειοψηφία (ΠΑΣΚΕ) της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Πάτρας, το μέλος της Διοίκησης και εκπρόσωπος του ΣΕΑΜ Νίκος Μούσιος έκανε την παρακάτω δήλωση: 


ΔΗΛΩΣΗ

Το επεισόδιο με τον συν. Μπελεζώνη Θ. στήθηκε, διογκώθηκε και πήρε τεράστιες διαστάσεις ακριβώς επειδή η πλειοψηφία της Διοίκησης του Ε.Κ.Π.  θέλει να μετατρέψει πλήρως το Ε.Κ.Π. σε κλειστό κύκλωμα αναπαραγωγής ενός εργοδοτικού κομματικού συνδικαλισμού,  που κανείς δεν πρέπει να ταράξει, αυτή την «ισορροπία θανάτου» του εργατικού συνδικαλιστικού κινήματος.

Η εικόνα του Ε.Κ. Π. για  τη πλειοψηφία (ΠΑΣΚΕ)  της διοίκησης και τον εργοδοτικό συνδικαλισμό -  είναι το BAR -ΚΑΦΕ «ΧΩΡΙΣ ΧΡΟΝΟ»!! με τα κλειστά γραφεία και τις άδειες αίθουσες ΧΩΡΙΣ ΕΡΓΑΤΕΣ!!

Τα όργανα του συνδικαλιστικού κινήματος έχουν μετατραπεί σε αμαρτωλές Μ.Κ.Ο, σε μηχανισμούς χειραγώγησης και πελατειακής συναλλαγής.

Εμείς σ’ αυτήν την τακτική απαξίωσης και διάλυσης  των συνδικάτων και του συνδικαλιστικού κινήματος είμαστε ριζικά αντίθετοι. Σε κανέναν δεν θα επιτρέψουμε να κλειδώσει τα συνδικάτα και το Εργατικό Κέντρο και να παραδώσει τα κλειδιά στην εργοδοσία, στο κεφάλαιο και στην κυβέρνησή τους.

Το Ε.Κ.Π. θα σταματήσει να «μυρίζει» ξεπούλημα και υποταγή με τους αγώνες των εργαζομένων και των ανέργων μέσα από τα συνδικάτα τους


                                                                                        ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΑΜ
                                                                                      ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΣΙΟΣ
                                                                             ΜΕΛΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ Ε.Κ.Π      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου