Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Κάλεσμα του ΕΕΚ σε στήριξη του Σάββα Μιχαήλ στη δικαστική διαμάχη με τους νεοναζί


Λάβαμε και προωθούμε το ακόλουθο κάλεσμα, εκ μέρους της Κ.Ε του ΕΕΚ, σε οικονομική στήριξη του δικαστικού αγώνα του Σάββα Μιχαήλ

kokkinostupos



Αγαπητοί σύντροφοι, συντρόφισσες, φίλες και φίλοι

Εκ μέρους της ΚΕ του ΕΕΚ θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για το τεράστιο κύμα συμπαράστασης στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς, σε κάθε γωνιά της γης.

Η μεγαλειώδης ανταπόκριση στο κάλεσμα μας για υποστήριξη και αλληλεγγύη έχει ήδη αρχίσει να γίνεται μπούμερανγκ στην προσπάθεια των  νεοναζί και της ελληνικής κυβέρνησης να φιμώσουν και να ποινικοποιήσουν τον αντιφασιστικό λόγο και δράση.

Το ΕΕΚ είναι ένα κόμμα που αντλεί τους οικονομικούς του πόρους αποκλειστικά από συνδρομές μελών και φίλων. Αυτές τις μέρες ξεκινάει μια δικαστική μάχη που πέρα από το ότι είναι άγνωστο πόσο θα διαρκέσει, τα δικαστικά έξοδα έχουν ήδη ξεπεράσει κατά πολύ τις οικονομικές μας δυνατότητες.

Αυτός είναι ο λόγος που αποφασίζουμε να ζητήσουμε τη βοήθεια σας και σε οικονομικό επίπεδο, προκειμένου να μπορέσουμε να συνεχίσουμε τον αγώνα αυτό που μας αφορά όλους.

Στηρίξτε τον αγώνα μας ανάλογα με τις δυνατότητες σας. Οποιαδήποτε οικονομική ενίσχυση -μικρή ή μεγάλη- είναι για μας αναγκαία.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων,

η ΚΕ του ΕΕΚ

Παρατίθεται τραπεζικός λογαριασμός. Για οποιαδήποτε κατάθεση να χρησιμοποιηθεί η αιτιολογία

"diki savvas"

Εθνική τράπεζα: 18462102601

I-ban λογαριασμου:  GR 2101101840000018462102601

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου