Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Άδωνις Γεωργιάδης: "θα μπουν τα ΜΑΤ στο πανεπιστήμιο τώρα που δεν υπάρχει άσυλο και θα..."


Η τοποθέτηση του Άδωνι Γεωργιάδη - που καμουφλαρισμένα πραγματοποιεί εκπομπή στο κανάλι blue sky καθώς απαγορεύεται για τους βουλευτές η όποια δραστηριότητα ανάλογης φύσεως- είναι ενδεικτική των προθέσεων του αστικού πολιτικού κόσμου. Ο Α.Γ λέει ευθέως όσα καμουφλαρισμένα λένε και κάνουνε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ επικαλούμενος τους 250 βουλευτές που ψήφισαν το νόμο έκτρωμα. Δεν βλέπει πως όχι μόνο τα αστικά κόμματα (άρα και οι 250 βουλευτές) αλλά το σύνολο του αστικού πολιτικού συστήματος αμφισβητείται από την συντριπτική πλειοψηφία του εργαζόμενου λαού και της νεολαίας.

Το παραλήρημά του δεν είναι παρά η απόδειξη των επιπτώσεων που θα έχει η κατάργηση του ασύλου για τις δημοκρατικές ελευθερίες. Αυτή η πτυχή - περιορισμού των δημοκρατικών δικαιωμάτων και ελευθεριών - προστίθεται στην γενικότερη κατεύθυνση αυταρχικής σκλήρυνσης του κράτους και του κεφαλαίου τον τελευταίο καιρό.

ΠΑΣΟΚ - ΝΔ δεν εκτρέφουν απλώς το αυγό του φιδιού. Η πολιτική τους είναι το αυγό του φιδιού και για να εφαρμόζεται απαιτεί και το ανάλογο αυταρχικό πλαίσιο "δημοκρατικών δικαιωμάτων και ελευθεριών". Όσο γρηγορότερα ανατρέψουμε το νόμο και μαζί με αυτόν την κυβέρνηση και τους συνοδοιπόρους της, τόσο το καλύτερο για τους εργαζόμενους και τη νεολαία.

Φοιτητές - καθηγητές ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ!
ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΜΑΖΙΚΕΣ!
ΣΧΟΛΕΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ KAI Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!
ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ!

kokkinostupos 

1 σχόλιο:

  1. Από τη μεριά μας ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να καταργήσουμε – ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ – την δωσίλογη κυβέρνηση, να διώξουμε την Τρόικα και τα Μνημόνια, να πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας.

    Παναγιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή