Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Ανακοίνωση ΕΕΚ - ΟΕΝ για τη σύλληψη μέλους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Κάτω τα χέρια από τους αγωνιστές

Την παρασκευή 15 Ιουνίου ύστερα από επεισόδια που έγιναν στην Ιπποκράτους στα Εξάρχεια, δυνάμεις των ΜΑΤ εξαπόλυσαν επίθεση σε όλη την περιοχή των Εξαρχείων χτυπώντας και συλλαμβάνοντας όποιον έβρισκαν μπροστά τους.

Ανάμεσα στους προσαχθέντες βρίσκονταν και δύο μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Όλοι αφέθηκαν ελεύθεροι μιας και δεν βρέθηκαν στοιχεία εναντίον τους. Όμως ένα από τα δύο μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ όχι μόνο δεν αφέθηκε αλλά συνελήφθη με την κατηγορία της κατοχής ηρωίνης. Ο σύντροφος που συνελήφθη είναι μέλος του ΝΑΡ, του σχήματος της ΕΑΑΚ στο Μαθηματικό Αθήνας και εκλεγμένος στο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου του.


Η κατηγορία αυτή είναι πέρα για πέρα κατασκευασμένη. Προσπαθούν να συνδέσουν τα αγωνιζόμενα κομμάτια της νεολαίας με όλες αυτές τις κοινωνικές ομάδες που μέχρι τώρα χρησιμοποιούνται ως αποδιοπομπαίοι τράγοι και τους φορτώνονται οι συνέπειες της κρίσης και των μνημονίων τους.
Η αριστερή στροφή που πραγματοποιούν οι μάζες, που μέχρι τώρα φτάνει μέχρι τον ΣΥΡΙΖΑ, σε συνδυασμό με την επιδείνωση της οικονομικής και πολιτικής κρίσης στην Ελλάδα και στην Ευρώπη έχουν τρομοκρατήσει τις κυβερνήσεις και τους τραπεζίτες. Γι' αυτό χτυπάνε τα κομμάτια εκείνα που βρίσκονται στα αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ.

  • Άμεση απελευθέρωση του συντρόφου και παύση όλων των διώξεων απέναντι του.
  • Κάτω τα χέρια από τους αγωνιστές.
  • Η νεολαία στους δρόμους στην πάλη για την ανατροπή.

Οργάνωση Επαναστατικής Νεολαίας / ΕΕΚ
www.eek.gr / konservokouti-oen.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου