Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Κουφάλες κηρύξτε απεργία!



ΓΣΕΕ: Το πρωί γλείφουν τους μανεσαίους και το βράδυ μιλάνε για "απαράδεκτη παρέμβαση"



20/07/2012
Δελτίο Τύπου – Απαράδεκτη αστυνομική παρέμβαση στη Χαλυβουργία Ελλάδας




Η ΓΣΕΕ καταδικάζει με τον πλέον έντονο τρόπο την παρέμβαση-επίθεση των ΜΑΤ στην Χαλυβουργία Ελλάδας κατά των εργαζομένων-απεργών.

Οι συνδικαλιστικοί και κοινωνικοί αγώνες των εργαζομένων που παλεύουν να διατηρήσουν τις θέσεις εργασίας, τα οικονομικά και ασφαλιστικά τους δικαιώματα δεν λύνονται και δεν αντιμετωπίζονται με τη βία και τα ΜΑΤ.

Καλούμε την Κυβέρνηση και την εργοδοσία να αποσύρουν άμεσα τις δυνάμεις καταστολής και την αδιαλλαξία και να προχωρήσουν σε διάλογο-συνεννόηση με τους εργαζόμενους για τη διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας και τη λειτουργία της επιχείρησης.

Το οργανωμένο συνδικαλιστικό κίνημα θα συνεχίσει τους ενωτικούς και μαζικούς αγώνες ενάντια στις εργοδοτικές και κυβερνητικές αυθαιρεσίες.


ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ


http://www.gsee.gr/news/news_view.php?id=1851






ΑΔΕΔΥ: Κι όμως υπάρχει....με δελτία τύπου



20/07/2012

Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση των ΜΑΤ εναντίον των αγωνιστών απεργών της Ελληνικής Χαλυβουργίας, οι οποίοι απεργούν επί εννέα μήνες διαμαρτυρόμενοι για τις απολύσεις και τις αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις που μεθοδεύει η διοίκηση της εταιρείας.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. εκφράζοντας την αμέριστη συμπαράσταση των εργαζομένων στο Δημόσιο, απαιτεί από τη Συγκυβέρνηση να αποσυρθούν τα ΜΑΤ, να απελευθερωθούν οι συλληφθέντες και να προωθηθούν λύσεις στα προβλήματα των απεργών, που είναι προβλήματα όλης της εργατικής τάξης στη χώρα μας.


Από  την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.


http://www.adedy.gr/adedy/site/home/ws/primary+menu/deltia/2012/july/2072012-3.csp



via http://ergatis.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου