Τρίτη 27 Μαΐου 2014

25 ψηφίζουμε, 28… πάνε ΣΕΒ!



Δεν έφυγαν βέβαια στις 26, όπως δημαγωγούσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Και μάλιστα όχι μόνο δεν έφυγαν, αλλά ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα τους επισκεφθεί στο σπίτι τους, στο Μέγαρο Μουσικής, προσκεκλημένος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών.


Όπως αναφέρεται λοιπόν σε σχετική ανακοίνωση του ΣΕΒ, την Τετάρτη, 28 Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μελών του Συνδέσμου.

«Στην Ετήσια Γενική Συνέλευση τα Μέλη του ΣΕΒ θα κληθούν, μεταξύ των άλλων, να εγκρίνουν τον Απολογισμό Πεπραγμένων για το 2013, τον Ετήσιο Απολογισμό για την οικονομική χρήση που έληξε (2013), καθώς και τον Προϋπολογισμό για το 2014.  Εξάλλου, στο δεύτερο μέρος της Γενικής Συνέλευσης θα μιλήσει στα Μέλη του ΣΕΒ, ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Αλέξης Τσίπρας

«Στην παραδοσιακή απογευματινή εκδήλωση της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΒ, την οποία θα τιμήσει με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας, πρόκειται να απευθύνει χαιρετισμό ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς, ενώ ομιλητές θα είναι ο Υπουργός Οικονομικών κ. Γιάννης Στουρνάρας και ο νέος Πρόεδρος του ΣΕΒ».

Τι πρόκειται να κάνει μαζί με τους πρωτεργάτες της «μνημονιακής» πολιτικής, αλλά και τα μεγάλα αφεντικά ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης;

Προφανώς να τους δώσει και νέα διαπιστευτήρια, προσπαθώντας να ανοίξει το δρόμο προς εθνικές κάλπες, με την κυβερνητική διαχείριση να αχνοφαίνεται (πολύ αχνά, είναι η αλήθεια) στο βάθος.
Εκτός και αν τους ζητήσει ευγενικά να… φύγουν!

Γ.Μ.

Πηγή: http://www.pandiera.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου