Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Ο "βηματοδότης" του ΥΕΘΑ Π. Παναγιωτόπουλου





Η κυβέρνηση Σαμαρά και ο ΥΕΘΑ Π.Παναγιωτόπουλος είναι σε πολύ άσχημη θέση. Τα ποσοστά τους μειώνονται, οι πολιτικές τους καριέρες είναι λαβωμένες και το μέλλον τους αβέβαιο, καθώς η οργή και η αγανάκτηση του κόσμου της εργασίας θεριεύει.

Ιδιαίτερα στις Ένοπλες Δυνάμεις, οι περικοπές στους μισθούς και στις συντάξεις των στελεχών, συμπληρώνονται από τις άθλιες και επικίνδυνες συνθήκες που βιώνουν οι φαντάροι. Είναι χαρακτηριστικές οι καταγγελίες των νεοσύλλεκτων φαντάρων από το ΚΕΝ Τρίπολης που ούτε ένα πιάτο άνθρωπινο φαγητό δε μπορούσαν να τους εξασφαλίσουν.

Η λαϊκή οικογένεια φορτώνεται το δυσβάστακτο οικονομικό βάρος της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας, ενώ η κατάργηση των δωρεάν καταστάσεων επιβίβασης, ένα ακραίο ταξικό μέτρο, απαγορεύει στο φτωχό φαντάρο που υπηρετεί στη παραμεθόριο ακόμη και την άδεια.

Και όμως, σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για την κυβέρνηση και το Π.Παναγιωτόπουλο θα βρεθούν κάποιοι για να τον υποστηρίξουν.


Είναι η άθλια κομματική νεολαία της ΝΔ, ΔΑΠ-ΟΝΝΕΔ, τα γνωστά βύσματα του Πενταγώνου που θα επιτεθούν στους αγωνιζόμενους φαντάρους.

Είναι το ακόμη πιο γνωστό διαπλεκόμενο συγκρότημα, με τα ακόμη πιο άθλια δημοσιογραφικά παπαγαλάκια που θα επιχειρήσουν να προσφέρουν ξανά εκδούλευση στους πολιτικούς, βρίζοντας και συκοφαντώντας τους συναδέλφους φαντάρους.

Χαρακτηριστικό χυδαίο παράδειγμα, ο λίβελος που παρουσιάζουμε.

Αυτή είναι η δημοσιογραφία του Σημιτικού εκσυγχρονισμού, της "ισχυρής" Ελλάδας των Καραμανλή-Μπακογιάννη, της διαπλοκής και διαφθοράς, η δημοσιογραφία του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού που υποκλίνεται δουλικά στην εξουσία και έχει πάρει διαζύγιο από την αλήθεια.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955347
diktiospartakos.blogspot.com

Αναδημοσιεύουμε την σχετική δημοσιογραφική βρωμιά:    

Καμία πρόθεση για αύξηση της θητείας" 


 Χωρίς να έχει καμία πρόθεση να αυξήσει κατά τρεις μήνες τη στρατιωτική θητεία ή να καθιερώσει την υποχρεωτική στράτευση των γυναικών από τα 18 τους χρόνια, ο υπουργός Εθνικής Αμυνας κ. Π. Παναγιωτόπουλος επιχειρεί να βελτιώσει τις συνθήκες διαβίωσης των κληρωτών, σύμφωνα με τον «Βηματοδότη».

«Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία πρόθεση για αύξηση της θητείας και οι συνθήκες βελτιώνονται, ακόμη και οι συνθήκες σίτισης. Θα πρέπει να είναι κανείς μαμμόθρεφτος για να έχει πρόβλημα» λέει και αποκαλύπτει ότι ο αριθμός των ανυπότακτων βαίνει μειούμενος. Και γι' αυτό υπάρχει εξήγηση: οφείλεται στην οικονομική κρίση και κυρίως στην ανεργία των νέων. Δηλαδή ένα μεγάλο μέρος των υπόχρεων σε στράτευση επιλέγει να εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου