Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Οι φαντάροι στηρίζουν την απεργία των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα


Μας λιώνουν στην δουλειά, τζάμπα για τα «εθνικά τους συμφέροντα» μέσα στα στρατόπεδα, με μισθούς πείνας και δικαιώματα δούλου για την «εθνική σωτηρία» μέσα στα κάτεργα του ιδιωτικού τομέα. Έχουν μετατρέψει μια ολόκληρη κοινωνία σε στρατόπεδο και όλα τα στρατόπεδα σε μια γαλέρα απλήρωτης εκμετάλλευσης και βιολογικής-ψυχολογικής εξόντωσης.

Όλα αυτά τα γεράκια της Αγοράς και του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού, οι εργοδότες και οι κυβερνήσεις τους, το μικρό και μεγάλο κεφάλαιο μαζί με την καθοδήγηση της ΕΕ, του ΔΝΤ και της τρόικας, ζητούν και τα τελευταία υπολείμματα της αξιοπρέπειάς μας. Απαιτούν να είμαστε μόνοι και χωρίς συλλογική εργατική οργάνωση απέναντι στον εργοδότη, να είμαστε μόνοι και υποταγμένοι απέναντι στον καραβανά, να είμαστε φοβισμένοι μπρος στην απόγνωση και τον κοινωνικό καννιβαλισμό.
Η κυβέρνηση και οι επιχειρηματικοί κύκλοι, μας λένε πως «θα τονωθεί η αγορά», αν δουλεύουμε σαν σκυλιά 12 ώρες την ημέρα, 7 μέρες την εβδομάδα, 365 μέρες το χρόνο. Κι ύστερα, στο χρόνο που μας αφήνουν, να καταναλώνουμε σαν τρελοί, με τα 300 ευρώ μας, εμπορεύματα βαμμένα με το αίμα και τον ιδρώτα μας. Είναι οι ίδιες «παραγωγικές τάξεις» που έχουν μετατρέψει τους φαντάρους στην παραμεθόριο και την επαρχία  σε ATM  για να «βγάζουνε» λεφτά τα τοπικά συμφέροντα, η μαφία και οι μαγαζάτορες.



Είναι οι ίδιες «παραγωγικές τάξεις», που μας έχουν κόψει τις καταστάσεις επιβίβασης, τις δωρεάν μετακινήσεις, τη θέρμανση και το φαγητό μέσα στα στρατόπεδα. Και  απαιτούν από εμάς, «συνεργαζόμενοι» ταβερνιάρηδες και συνταγματάρχες, να πάμε να ξοδέψουμε σε μαγαζιά, όπου οι φίλοι και οι συγγενείς μας δουλεύουν για ένα πετσοκομμένο επίδομα ανεργίας…





ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ 8,63!


ΚΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΚΛΕΒΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ


ΕΙΣΤΕ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΟΥΜΕ


ΣΤΑ ΚΑΤΕΡΓΑ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΚΩΝ ΣΑΣ




ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΥΡΙΑΚΗ


ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 30/12





Κοινή πάλη μέχρι τέλους, εργαζόμενων και ανέργων, ελλήνων και ξένων, μέσα κι έξω από τα στρατόπεδα, για τις ανάγκες και τα δικαιώματά μας.





ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ


ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ


ΤΗΛ: 6932 955437

http://diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου