Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Πρόσκληση στη σύσκεψη της ΠΑΑΣ στην ΑΣΟΕΕ, 26-27 Οκτώβρη








ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πρόσκληση στη Σύσκεψη
της Πανελλαδικής Συγκρότησης της Πρωτοβουλίας για την Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία
ΑΣΟΕΕ, 26-27 Οκτώβρη


            Έχοντας διανύσει ενάμιση χρόνο πολιτικής-αγωνιστικής παρουσίας η Πρωτοβουλία για Aριστερή Aντιιμπεριαλιστική Συνεργασία (ΠAAΣ) προχωρεί, το διήμερο 26-27 Οκτωβρίου στην ΑΣΟΕΕ (Αμφιθέατρο Αντωνιάδη), στην πανελλαδική συγκρότησή της, με την πραγματοποίηση διήμερης πανελλαδικής σύσκεψης.
            Στη διάρκεια του Οκτωβρίου ολοκληρώθηκαν δεκάδες  προσυσκεψιακές συζητήσεις των τοπικών σχημάτων της Πρωτοβουλίας για την Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία σε όλη την Ελλάδα.
            Το ΚΚΕ (μ-λ) και το Μ-Λ ΚΚΕ που ξεκίνησαν αυτήν την Πρωτοβουλία καθώς και οι αγωνιστές που την πλαισίωσαν, όλοι αυτοί που έχουν συμβάλει να χτιστούν βήμα-βήμα ανά την Eλλάδα τοπικές συγκροτήσεις της ΠAAΣ, σχήματα που βρίσκονται κοντά στην ΠAAΣ και συνεχίζουν τις προσπάθειες τους για να φτιαχτούν και σε άλλες περιοχές, θα συναντηθούν στις 26-27 Oκτωβρίου στην AΣOEE στην Aθήνα, με στόχο να δώσουν μια νέα ώθηση στην πανελλαδική ανάπτυξη της πολιτικής μετωπικής συνεργασίας τους.
           Η πανελλαδική συγκρότηση της ΠΑΑΣ καλείται να συμβάλλει στο δυνάμωμα της Λαϊκής Aντίστασης ενάντια στη φτώχεια, την ανεργία, την ιμπεριαλιστική εξάρτηση και το φασισμό
           Το Συντονιστικό της ΠΑΑΣ απευθύνει πρόσκληση στη συζήτηση για την ανάγκη να συγκροτηθεί και να δυναμώσει στο εργατικό και λαϊκό κίνημα η κατεύθυνση της μαζικής λαϊκής αντίστασης στην πολιτική της καπιταλιστικής εκμετάλλευσης και της εξάρτησης από τους ιμπεριαλιστές. Καλεί κάθε αγωνιστή να συσπειρωθεί για την ανάγκη το εργατικό και λαϊκό κίνημα να βρει ένα προσανατολισμό που να αντιμάχεται αποφασιστικά τις πολιτικές που εξωραΐζουν το σύστημα της εκμετάλλευσης και της ξένης εξάρτησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου