Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η σχέση της Χρυσής Αυγής και των συνδέσμων εφέδρων. Ποιος ο ρόλος των καθεστωτικών ΜΜΕ

Οι ''αγανακτισμένοι'' πολίτες της... φασιστικής συμμορίας δολοφόνων Χρυσής Αυγής!!!




Τις τελευταίες ημέρες και με αφορμή τα όσα συμβαίνουν με τους μετανάστες τόσο στον Άγιο Παντελεήμονα όσο και στο παλιό Εφετείο στη Μενάνδρου τα ρουφιανοκάναλα -κυρίως- αλλά και κάποια άλλα αστικά μμε ξαφνικά ανακάλυψαν έναν... (και καλά) ''αγανακτισμένο'' κάτοικο του Αγίου Παντελεήμονα.Ο συγκεκριμένος τύπος, λοιπόν, όπου βρει κάμερα πάει και στήνεται από πίσω προκειμένου την κατάλληλη στιγμή να πετάξει κάποια ''φαρμακερή'' ατάκα και έτσι ο δημοσιοκάφρος να γυρίσει το μαρκούτσι του στο στόμα του ''αγανακτισμένου'' για να κάνει και αυτός ο... κατακαημένος μια δήλωση. «Φταίνε οι λαθρομετανάστες. Φταίνε οι μετανάστες. Φτώχεια, ανεργία, αρρώστιες... Όλα από αυτούς προκαλούνται. Να φύγουν όλοι τώρα»!!!

Η στιγμή της ''καταξίωσης'' για τον συγκεκριμένο ήρθε πριν από τρεις ημέρες όταν τον έβγαλε (ποιός άλλος) ο Ευαγγελάτος στο πιο ξενοφοβικό δελτίο ''ειδήσεων'' που υπάρχει στο χαζοκούτι. Πάλι το ίδιο παραμύθι... «Οι λαθρομετανάστες φταίνε για το ένα, για το άλλο, για την άλωση της πόλης (Istanbul τα... τελευταία χρόνια), για τα 400 χρόνια... σκλαβιάς» και άλλα πολλά. Από εκείνη την στιγμή και μετά ο τύπος έχει γυρίσει σχεδόν όλα τα τηλεπαράθυρα!!! Σε κάθε ευκαιρία διαχωρίζει την θέση του από την ''Χρυσή Αυγή'' (και καλά) και ξεκαθαρίζει πως ο ίδιος δεν έχει κανένα πρόβλημα με τους μετανάστες απλά... καλό θα ήταν να γυρίσουν στην πατρίδα τους! Πλήρης ψυχική σύγχυση...


Ο συγκεκριμένος τυπάκος, ωστόσο, πουλάει τρελό παραμύθι σε όλους (ή έτσι νομίζει, τουλάχιστον) γιατί είναι γνωστό τι σκατά κουβαλάει μέσα στο άδειο του κεφάλι. Έχουμε και λέμε, λοιπόν:



Το όνομα του είναι Δημήτρης Πιπίκιος. Έφεδρος λοχίας πεζοναυτών (!!!). Τυχαίο προφανώς... Πρόεδρος του Στρατιωτικού Συνδέσμου Ελλήνων Εφέδρων. (!!!) Επίσης τυχαίο... Επιπλέον προπαγανδίζει την ''χρυσή αυγή'' σε σποτάκι για τις πρόσφατες ευρωεκλογές όπου εμφανίζεται (όλως τυχαίως πάλι αυτός) ως ''ταλαίπωρος'' κάτοικος που όλοι -πλην της χρυσής αυγής- τον έχουν εγκαταλείψει!!!



Σε πρόσφατο πέσιμο των φίλων του μπάτσων στο παλιό εφετείο, συνομιλούσε και έδινε οδηγίες σε δυο χρυσαυγουλα. Έναν ''άνδρα'' και μία ''γυναίκα'' η οποία μάλιστα φορούσε και μπλούζα ACAB - Hellas (τρομάρα της). Εδω για όσους δεν γνωρίζουν πρέπει να σημειώσουμε οτι το ACAB σημαίνει «All Cops Are Bastards». Σε οτι αφορά τα χρυσαυγουλα, ωστόσο, το «Bastards» μετατρέπεται αυτομάτως σε... «Brothers».
Ο Πιπίκιος, μάλιστα, εμφανίστηκε στους δημοσιογράφους που ήταν στο σημείο ως αγανακτισμένος κάτοικος της περιοχής που δεν ανέχεται άλλο να τον κλέβουν, να τον χτυπούν και να τον βιάζουν (!!!!) οι λαθρομετανάστες. Δεν άφηνε, μάλιστα, να τραβούν φωτογραφίες τους μπάτσους γιατί -λέει- είναι πιθανόν κάποιοι ''άπλυτοι'' (εμάς εννοούσε) να τις δημοσιεύσουν στο ''εντεμιδια''!!!

Πέρα από κάτοικος της Μενάδρου, ωστόσο, στα κανάλια τις τελευταίες ημέρες δηλώνει και κάτοικος Αγίου Παντελεήμονα και βέβαια χρησιμοποιεί την γνωστή επιχειρηματολογία. Μην σας προκαλέσει καθόλου εντύπωση αν αύριο- μεθαύριο ο Πιπίκιος εμφανιστεί ως κάτοικος Μεταξουργείου, Πατησίων, Παγκρατίου, Κολωνού ή οποιασδήποτε άλλης συνοικίας της Αθήνας όπου οι φίλοι του μπάτσοι αποφασίσουν να εφαρμόσουν τις κατασταλτικές μεθόδους τους πάνω στους μετανάστες.

Το ερώτημα που δημιουργείται, πάντως, είναι ένα: Είμαστε κακοπροαίρετοι και θεωρούμε πως τα κανάλια μέχρι και σήμερα (δεν) ήξεραν τι σκατά είναι ο συγκεκριμένος τύπος και γι' αυτό του έδιναν βήμα για να πει τις μπούρδες του. Από σήμερα, ωστόσο, που γνωρίζουν τι ακριβώς σημαίνει Δημήτρης Πιπίκιος (πολυκάτοικος- χρυσαυγίτης έφεδρος λοχίας πεζοναυτών) θα του ξαναδώσουν βήμα;;; Πολυ πιθανό...


Γιατί τα καθάρματα δουλεύουνε μαζί...θέλει ο φασίστας να κρυφτεί κι η μαλακία του δεν τον αφήνει




Πηγές: athensindymedia, diktiospartakos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου