Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΙ ΝΑΖΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΕΡΓΑΤΗ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΣΤΗΝΟΝΤΑΣ ΕΝΕΔΡΑ. ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΠΑΝΤΟΥ!

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΑ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ, ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ-ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ




Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα, ήταν σχεδιασμένη και προμελετημένη.
Αντιφασιστική συγκέντρωση, Τετάρτη 18 Σεπτέμβρη, 18:00, Π.Τσαλδάρη 68, Αμφιάλη 

Το μαχαίρι του φασίστα –τρεις μαχαιριές στο στήθος- αφαίρεσε τη ζωή του συναγωνιστή Παύλου, του γνωστού και ως Killah P, αλλά στοχεύει στην αφαίρεση της πνοής του εργατικού κινήματος.
Η ίδια δολοφονική συμμορία, οι ίδιες στρατιωτικές-τραμπούκικες μέθοδοι, η ίδια διακριτική παρουσία της ομάδας ΔΙΑΣ που επέτρεψε να τελεστεί το έγκλημα, η ίδια κάλυψη των καθεστωτικών ΜΜΕ που προπαγανδίζουν την άθλια θεωρία του πολέμου των άκρων. Μια θεωρία βολική που αποκρύπτει την ταξικότητα της επίθεσης, το πραγματικό αποκρουστικό ακροδεξιό και αυταρχικό άκρο της αστικής πολιτικής, κυβέρνησης-Ε.Ε.-ΔΝΤ-πλουσίων-ΜΜΕ-δανειστών! 


Εγκολπώνοντας απόλυτα την ναζιστική Χρυσή Αυγή στο δικό τους άκρο-έτσι δεν είναι Μπάμπη Παπαδημητρίου;-, μαζί με τους τραπεζίτες-εφοπλιστές-καναλάρχες-εργολάβους-εμπόρους όπλων-δημοσιοκάφρους, προετοιμάζοντας την ακροδεξιά συγκυβέρνηση ΝΔ-Χρυσής Αυγής για να περάσει η άγρια ταξική πολιτική τους, τα Μνημόνια, η δουλοποίηση των εργαζομένων.

Η δολοφονία του Παύλου ήταν η κορύφωση της επιχείρησης έντασης από την ναζιστική συμμορία που επιτέθηκε στην ΚΝΕ-ΚΚΕ με δηλωμένη την πρόθεση της να διαλύσει τα σωματεία της Ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης που ενοχλούν τους εφοπλιστές-εργολάβους, της επίθεσης στον ΠΑΟΚ και στη Βουλή με τη θεωρία των Τουρκόσπορων να αποτελεί την αιχμή του δόρατος του ρατσιστικού και εθνικιστικού παροξυσμού τους, της αλήτικης τέλεσης μνήμης στο Βίτσι και το Μελιγαλά όπου Ναζί και ΝΔ τσακώθηκαν ποιος θα τιμήσει τους Ταγματασφ-αλήτες, το μοναρχοφασισμό και την επέμβαση Άγγλων και Αμερικάνων!

Επιδίωξη των ΝΑΖΙ και της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου ο αποπροσανατολισμός από τους μεγάλους εργατικούς αγώνες, η αποστολή μηνύματος ότι τα μέτρα θα περάσουν ακόμη και αν χρειαστεί να χυθεί αίμα εργατών –από Χρυσή Αυγή ή τα ΜΑΤ ή και τους δύο μαζί δεν έχει σημασία-  με κατάληξη της δημιουργίας εμφυλιοπολεμικού κλίματος, την επιβολή Αστυνομικού Κράτους Έκτακτης Ανάγκης  που έρχεται να εξασφαλίσει ότι θα μας τα πάρουν όλα.


Μόνη απάντηση του εργατικού κινήματος είναι η αποφασιστική πάλη για την Ανατροπή:
Της κυβέρνησης και της αντεργατικής πολιτικής.

Των Μνημονίων και της Τρόικας Ε.Ε.-ΔΝΤ.
Του σύγχρονου Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού που έχει ανάγκη το φασίστα συνεργάτη για να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του Σάλλα και του Κωστόπουλου, του Αλαφούζου και του Μπόμπολα, του Λάτση και του Κόκκαλη, του Βαρδινογιάννη και του Κοπελούζου, του Μυτιληναίου και του Μαρινάκη, μαζί με των τοκογλύφων.

Αυτοί ξεπουλούν και αγοράζουν τσάμπα τα πάντα, αυτοί μας οδηγούν στην αυτοκτονία και τη μετανάστευση,  αυτοί μας αφαιρούν το δικαίωμα στη μόρφωση-υγεία-ασφάλιση-πολιτισμό, αυτοί έχουν κάθε συμφέρον να μας μετατρέψουν σε δούλους τους για πάντα.
Αυτοί επομένως στρατολογούν τον αστό πολιτικό των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-ΔΗΜΑΡ, το δικαστή, το Ματατζή, το Μπράβο και Τραμπούκο Ναζιστή της Χρυσής Αυγής.

Η Μάχη για την Ανατροπή είναι Ταξική.
Όλοι στις Απεργίες.

Όλοι στην αντιφασιστική διαδήλωση, σήμερα Τετάρτη, στις 6.00 το απόγευμα στον τόπο δολοφονίας στο Κερατσίνι, και στις διαδηλώσεις σε κάθε πόλη.
Ο Κοινοβουλευτικός Ολοκληρωτισμός και ο Φασισμός με την πάλη των εργαζομένων πρέπει να  τσακιστεί.

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου