Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Συνελήφθη ο Μιχαλολιάκος, βουλευτές και στελέχη της Χρυσής Αυγής. Ποιος έχει σειρά;;;

Βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ανάμεσα στους οποίους και ο επικεφαλής της Νίκος Μιχαλολιάκος, συνελήφθησαν στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης.

Μεταξύ των συλληφθέντων είναι και οι Ηλίας Κασιδιάρης. Ηλίας Παναγιώταρος, αλλά και ο Γιώργος Πατέλης, αρχηγός της Τοπικής Οργάνωσης της Νίκαιας, από όπου προέρχονται σύμφωνα με τις μαρτυρίες εκ των έσω και οι πρετοριανοί των νεοναζί. Εντάλματα σύλληψης έχουν εκδοθεί συνολικά για 34 βουλευτές και στελέχη της Χρυσής Αυγής. Σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόκειται για παραγγελία του Αρείου Πάγου καθώς έχει τεκμηριωθεί από τις έρευνες για τη Χρυσή Αυγή η κατηγορία της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης.  
"H δημοκρατία έχει θεσμούς προστασίας, η δικαιοσύνη κάνει τη δουλειά της", δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου. Οι συλληφθέντες έχουν οδηγηθεί στα γραφεία της αντιτρομοκρατικής και θα παραπεμφθούν στον εισαγγελέα. Ανώτατες δικαστικές πηγές φέρονται να δηλώνουν πως η εμπλοκή πέντε συνολικά βουλευτών του νεοναζιστικού κόμματος σε εγκληματικές δραστηριότητες "είναι καλά δεμένη". 

"Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος συνελήφθη και τουλάχιστον τρεις ή τέσσερις βουλευτές και περίπου τριάντα στελέχη έχουν οδηγηθεί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής μετά από εντάλματα που εκδόθηκαν για "εγκληματική οργάνωση". Καλούνται όλοι οι Συναγωνιστές σε συμπαράσταση διαμαρτυρίας απέναντι σε μια παράνομη και πρωτοφανή απόφαση", αναφέρει ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής που δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της νεοναζιστικής οργάνωσης.

tvxs

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου