Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Οι νέοι ταγματασφαλίτες του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΖΗΤΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝΔΙΑ 


Το πρωί επιστάτης ξένων εργατών γης και το βράδυ εθνοφύλακας διώκτης «λαθρομεταναστών»
Η ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΕΦΟΔΟΥ ΣΕ Ες-Ες;
ΤΟ ΓΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ
Καθημερινά, η νεοναζιστική συμμορία δολοφόνων αποκαλύπτει ότι όχι μόνο δεν είναι αντιμνημονιακή δύναμη, αλλά στέκει ακοίμητος φρουρός των Μνημονίων και των συμφερόντων τραπεζιτών και εφοπλιστών. Οι δολοφονικές επιθέσεις, με την συγκάλυψη των κρατικών αρχών,  ολοένα δίνουν τη θέση τους σε επιθέσεις κατά του εργατικού και νεολαιίστικου κινήματος. Παράλληλα, μέσω της  προπαγάνδας για το μεταναστευτικό ζήτημα προσπαθούν να αναλάβουν επίσημο, θεσμικό κατασταλτικό ρόλο στο πλαίσιο του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού, συμμετέχοντας στην εμπέδωση του Νόμου και της Τάξης κατά του «εσωτερικού εχθρού».

Ο νεοναζισμός κινείται στην κινούμενη άμμο της κρατικής ασφάλειας και τρομοκρατίας, εκμεταλλεύεται τα σύγχρονα δόγματα Άμυνας-Ασφάλειας του καθεστώτος εξουσίας που έφεραν στο προσκήνιο οι εθνικές αστικές δυνάμεις, το ΝΑΤΟ και ο ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΣ, που φυσικά συμπεριλαμβάνουν την χρήση τω στρατιωτικών και αστυνομικών δυνάμεων στην καθυπόταξη του κόσμου της εργασίας. Η Χρυσή Αυγή, αλλά κυρίως οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και οι συγκυβερνήσεις, έχουν δημιουργήσει μια στεφάνη στρατιωτικοποιημένων σωμάτων-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ-ΛΕΣΧΕΣ ΕΦΕΔΡΩΝ-νέα Τάγματα Εθνοφυλακής που ψηφίστηκαν κατά τη διάρκεια του κινήματος των Αγανακτισμένων τον Ιούλιο του 2011-όπου αλληλοδιαπλέκεται η αντιμετώπιση των ασύμμετρων απειλών-μετανάστες, κοινωνικές εξεγέρσεις κλπ- με τον άκρατο μιλιταρισμό και τον εθνικισμό.


Χαρακτηριστικό παράδειγμα του ρόλου όλων αυτών των μισαλλόδοξων, φιλοπόλεμων και κατασταλτικών συλλογικοτήτων, αλλά και του τρόπου δράσης της Χρυσής Αυγής  αποτελεί ο  Σύλλογος Αλληλεγγύης Πολιτών Βορείου Έβρου “ΑΚΡΙΤΕΣ”.



Ο σύλλογος αυτός έστειλε επιστολή προς τους: Πρόεδρο Ελληνικής Κυβερνήσεως κ. Αντώνη Σαμαρά, Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαο Δένδρα, Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο, Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό κ. Μιχαήλ Κωσταράκο , Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο Γκίνη , Αρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Νικόλαο Παπαγιαννόπουλο, Γενικό Γραμματέα Νέας Δημοκρατίας κ. Εμμανουήλ Κεφαλογιάννη, Πρόεδρο ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελο Βενιζέλο, Πρόεδρο ΔΗΜΑΡ κ. Φώτη Κουβέλη, Πρόεδρο ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα, Πρόεδρο «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ» κ. Παναγιώτη Καμμένο, Πρόεδρο «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» κ. Νικόλαο Μιχαλολιάκο, Γενική Γραμματέα ΚΚΕ κυρία Αλέκα Παπαρήγα, τους βουλευτές Έβρου κ. Κυριάκο Γεροντόπουλο, κ. Αλέξανδρο Δερμεντζόπουλο, κ. Γεώργιο Ντόλιο, κ. Μαρίνο Ουζουνίδη, Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Άρη Γιαννακίδη, Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης κ. Ευάγγελο Λαμπάκη, Δήμαρχο Διδυμοτείχου κ. Παρασκευά Πατσουρίδη, Δήμαρχο Ορεστιάδας κ. Δημήτριο Μπουζά, Δήμαρχο Σαμοθράκης κ., Γεώργιο Χάνο, Δήμαρχο Σουφλίου κ. Ευάγγελο Πουλιλιό, Διοικητές XVI - XII Μ/Κ ΜΠ, 50 Μ/Κ ΤΑΞ.


Η επιστολή προτείνει «Το μεγάλο Εθνικό πρόβλημα της χώρας, μπορεί να αντιμετωπισθεί με επάνδρωση της Εθνοφυλακής με μόνιμους Αξιωματικούς του Στρατού και της Αστυνομίας (Συνοριοφύλακες) - Απαιτείται μόνιμη φύλαξη των ελληνοτουρκικών συνόρων και όχι μόνο σε δίμηνη βάση».


Οι φασίστες έχοντας ενδυναμώσει από την συμμετοχή τους σε κινητοποιήσεις που στηρίζουν κυρίως μικροαστικά στρώματα και συγκεκριμένα οικονομικά συμφέροντα τα οποία πλήττονται από τη διακοπή λειτουργίας της Σχολής Αστυφυλάκων Διδ/χου (καθώς και των Σχολών Κομοτηνής και Ξάνθης) και εκμεταλλευόμενοι τα ρατσιστικά αισθήματα μερίδας του πληθυσμού που οξύνονται εξαιτίας της μετατροπής των εγκαταστάσεων σε Στρατόπεδα Συγκέντρωσης Μεταναστών, ξεδιπλώνουν το σύνολο της πολιτικής τους ατζέντας.


- Το σοβαρό και κυρίαρχο εθνικό πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης λύνεται μόνο με την πλήρη φύλαξη των Συνόρων, χερσαίων και θαλασσίων, σε συνδυασμό με την επαναπροώθηση των συλλαμβανομένων στις χώρες καταγωγής τους.- Ως λύση στην τεράστια συγκέντρωση στη χώρα μας 1.400.000 λαθρομεταναστών είναι η ομαδική απέλαση τους, με παράλληλη καταγγελία της Συνθήκης «ΔΟΥΒΛΙΝΟ 2», που μετέβαλε τη χώρα μας σε χωματερή παράνομων μεταναστών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. - Η μη επίλυση του εθνικού αυτού προβλήματος της λαθρομετανάστευσης έχει απρόβλεπτες μελλοντικές διαστάσεις και απειλεί την ύπαρξη του Ελληνικού Έθνους, λόγω και του δημογραφικού προβλήματος. Σήμερα ο κύριος όγκος των λαθρομεταναστών βρίσκεται στο λεκανοπέδιο της Αττικής. Τα μέτρα καταπολέμησης της λαθρομετανάστευσης πρέπει να παραμείνουν, προκειμένου να σταματήσει ο παραλογισμός της αλλοίωσης της Εθνικής Ταυτότητας,, που προωθούν τα Διεθνή Κέντρα της παγκοσμιοποίησης. - Φράκτες, μόνιμη φύλαξη των συνόρων (και όχι μόνο δίμηνη όπως ελέχθη στην παρούσα φάση), σκλήρυνση της στάσης των εμπλεκομένων οργάνων ασφαλείας στην αντιμετώπιση των παράνομων μεταναστών και των διακινητών τους είναι βέβαιο ότι θα λειτουργήσουν αποτρεπτικά για την εξάλειψη του φαινομένου της λαθρομετανάστευσης.


Αυτές, οι όχι και τόσο πρωτότυπες απάνθρωπες και ολοκληρωτικές απόψεις, που πλέον έχουν γίνει επίσημη πολιτική του ελληνικού κράτους των Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη-Δένδια, που έχουν επαναληφθεί από το Γεωργιάδη και τον Καρατζαφέρη-που πρότειναν να μπουν νάρκες στα σύνορα για να κομματιάζουν μετανάστες και πρόσφυγες-, απαιτούν τη δράση συγκεκριμένων σωμάτων που θα την υλοποιήσουν. Ιδιαίτερα τώρα, που και οι ίδιοι συνειδητοποιούν ότι τα ποτάμια των απελπισμένων από την Συρία θα φουσκώσουν. Βεβαίως, φασίστες-κυβέρνηση-ΝΑΤΟ-Ε.Ε. αποκρύπτουν τον σκοτεινό τους ρόλο στον εμφύλιο σπαραγμό του λαού της Συρίας.


Και ποια είναι η απάντηση της συγκαλυμμένης Χρυσής Αυγής- Σύλλογος Αλληλεγγύης Πολιτών Βορείου Έβρου “ΑΚΡΙΤΕΣ”; «Το από 19-6 2011 ψήφισμα της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου, που έγινε στην Καρωτή, και με το οποίο ζητήθηκε να φυλάσσονται τα ελληνο-τουρκικά σύνορα από το Στρατό, τους Συνοριοφύλακες και τους Εθνοφύλακες του Έβρου». Επιβάλλεται επίσης η χρήση της Εθνοφυλακής, η οποία θεωρείται η πλέον κατάλληλη και αποτελεσματική σε ανάλογες αποστολές, λόγω της μειωμένης επάνδρωσης του Στρατού και της οικονομικής κατάστασης της χώρας. Η χρησιμοποίηση των Εθνοφυλάκων του Έβρου σε αποστολές ασφαλείας συνόρων είναι δυνατόν να γίνει κατά την γνώμη μας σε δύο στάδια:

* Σε πρώτο στάδιο: Με υπουργική απόφαση, βασιζόμενη στον νόμο 1295/82 (περί Εθνοφυλακής) με ενεργοποίηση των Εθνοφυλάκων εκείνων που θέλουν να συμμετάσχουν και διαμένουν σε πόλεις και χωριά πλησίον του ποταμού Έβρου και συνόρων, αμειβόμενοι με το μισθό του Εθνοφύλακα-σκοπού των στρατιωτικών εγκαταστάσεων.


* Σε δεύτερο στάδιο: Με την ανάθεση της ασφαλείας συνόρων στις μονάδες Εθνοφυλακής, αφού προηγουμένως επανδρωθούν με Αξιωματικούς και στελέχη του Στρατού, εκπαιδευτούν και συμπληρωθούν με συνοριοφύλακες και κατάλληλα μέσα κινήσεως.


- Να αναδιοργανωθεί σε όλη την Ελλάδα, με βάση τη νέα διοικητική διαίρεση της χώρας (σχέδιο «Καλλικράτης») και με πρότυπο την Εθνική Φρουρά των Η.Π.Α. και να αναλάβει ως κύρια αποστολή, την φύλαξη των συνόρων και την εσωτερική ασφάλεια της χώρας.
  


ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΩΞΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

"ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΑΚΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΦΥΛΑΜΕ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ"

Η Χρυσή Αυγή επιχειρεί να συνδυάσει τον ακραίο εθνικισμό-μιλιταρισμό, την ανασφάλεια και την ξενοφοβία, με τη δημιουργία νέου μηχανισμού Μισθοφόρων Εθνοφυλάκων. Έχοντας την εμπειρία των ΕΠ.ΟΠ.-οι Μισθοφόροι Στρατιώτες των ακριτικών περιοχών πρόσθεταν στο γεωργικό τους εισόδημα, το μισθό από τον Στρατό, περιορίζοντας το κόστος διαβίωσης τους, αφού υπηρετούσαν στον τόπο καταγωγής τους-, εκμεταλλευόμενοι το φόβο των ΕΠ.ΟΠ. ότι θα απολυθούν εξαιτίας των πιέσεων της Τρόικας για περιορισμό του λειτουργικού κόστους των Ενόπλων Δυνάμεων και με δεδομένο ότι δεν πρόκειται να προσληφθούν άλλοι ΕΠ.ΟΠ., ουσιαστικά έρχεται να τους προτείνει (αλλά και σε πλήθος οπαδών της) να επανδρώσουν μισθοδοτούμενοι, τα νέα Τάγματα Εθνοφυλακής.


Στήνει λοιπόν το δικό της πελατειακό δίκτυο και προτείνει την εθελοντική συμμετοχή ώστε αφενός να μειώσει τις αρνητικές αντιδράσεις, αφετέρου για να εξασφαλίσει το βόλεμα των δικών της παιδιών, την ιδεολογική-φασιστική ομοιογένεια. Και φυσικά, με την ανεργία και ανέχεια που υπάρχει, πλήθος εθελοντών θα βρεθούν για να επανδρώσουν τα νέα Χρυσαυγίτικα Τάγματα Εφόδου.


Με τον τρόπο αυτό, η Χρυσή Αυγή επιχειρεί να εντάξει και επίσημα τις φασιστικές της ορδές στον κατασταλτικό-στρατιωτικό μηχανισμό του σύγχρονου Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού καλώντας σε κρατική επιτήρηση, καλύτερη οργάνωση και παροχή μέσων,  διοίκηση από αξιωματικούς του ελληνικού στρατού και αστυνομίας.


Και φυσικά δεν κρύβει τους σκοπούς της: η νέα ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗ, βασισμένη στα αμερικανικά πρότυπα, θα αναλάβει ως κύρια αποστολή, την φύλαξη των συνόρων και την εσωτερική ασφάλεια της χώρας!


Η ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΕΦΟΔΟΥ ΣΕ ΕΣ-ΕΣ;


Αν και η εμπειρία της αμερικανικής Εθνοφυλακής, με τον κατασταλτικό ρόλο που έπαιξε στην εξέγερση του Λος Άντζελες προκαλεί ανατριχιαστικούς συνειρμούς, δεν πρόκειται ακριβώς για αυτό. Ουσιαστικά, η πρόταση που κάνουν οι «ΑΚΡΙΤΕΣ» μεταφέρει στη σημερινή δραματική πραγματικότητα το ναζιστικό πρότυπο και περιγράφει τη μετεξέλιξη των Ταγμάτων Εφόδου σε ΕΣ-ΕΣ. Όπως τα ναζιστικά Τάγματα Εφόδου είχαν προσελκύσει βασικά βετεράνους του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, λούμπεν και μικροαστικά στοιχεία, έτσι και η Χρυσή Αυγή επιχειρεί την προσέλκυση μπράβων, Σεκιουριτάδων, ΕΠ.ΟΠ., απόστρατων στρατιωτικών και αστυνομικών (ας θυμηθούμε και το παρόμοιο σχέδιο για τις Πολιτοφυλακές)


Και τι θα κάνουν όλοι αυτοί; Μια ματιά και μόνο στο ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ αρκεί για να απαντηθεί το ερώτημα:


Η Σούτσ-στάφελ (στα γερμανικά Schutzstaaffel, που σημαίνει «μοίρα ασφαλείας») ή συντομογραφικά SS (Ες-Ες) από τα αρχικά της γερμανικής λέξης, αποτέλεσε μεγάλη εθνικοσοσιαλιστική οργάνωση στη Γερμανία, η οποία ήταν η μετεξέλιξη των Ταγμάτων Εφόδου (SASturmabteilung) και λειτούργησε ως παραστρατιωτικό σκέλος του Εθνικοσοσιαλιστικού Κόμματος των Γερμανών Εργατών (Ναζιστικού κόμματος, NSDAP). Ευρύτερα γνωστό είναι το μάχιμο παρακλάδι της Schutzstaffel,Waffen-SS.


Για αυτό Χρυσή Αυγή-ΑΚΡΙΤΕΣ προτείνουν το σχηματισμό μιας πανελλαδικής στρατιωτικής δομής οργανωμένης με βάση το σχέδιο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ.


Τελικά, 23 χρόνια μετά την Πτώση του δήθεν σοσιαλισμού και στα Βαλκάνια, ο σύγχρονος Κοινοβουλευτικός Ολοκληρωτισμός του πραγματικού, Αχαλίνωτου Καπιταλισμού, οικοδομεί επίσης στα Βαλκάνια και πιο συγκεκριμένα εις βάρος του λαού μας, που έχει μπει στο εργαστήριο των πιο άγριων αντεργατικών και αντικοινωνικών πολιτικών με πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο ενδιαφέρον, το Κράτος του Μπάτσου, το Κράτος του Χαφιέ, το Κράτος του φασίστα με το κουστούμι, με το μικρόφωνο των ΜΜΕ και τη λεπίδα του Χρυσαυγίτη.


Ο αγώνας ενάντια στην κυβέρνηση και τα μνημόνια, την Ε.Ε. και τον σύγχρονο Κοινοβουλευτικό Ολοκληρωτισμό, ενάντια στον εθνικισμό και στο φασισμό, είναι όρος επιβίωσης για την εργατική τάξη.




ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου