Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Φασιστοσύναξη στην κηδεία του αρχιχουντικού δολοφόνου Ντερτιλή


Σε συλλαλητήριο αναπόλησης της χούντας μετατράπηκε η κηδεία του "με τη μία στο κεφάλι". Κατά τη διάρκεια της ταφής του Νίκου Ντερτιλή έπεσαν πυροβολισμοί από νοσταλγούς της χούντας οι οποίοι αμέσως μετά φρόντισαν να εξαφανίσουν τους κάλυκες.

Και να μην τους εξαφάνιζαν όμως, δεν θα ετίθετο ζήτημα...ανομίας. Οι μοναδικές "ανομίες" είναι οι πλανόδιοι μικροπωλητές, οι καταλήψεις χώρων και το οργανωμένο ταξικό εργατικό κίνημα.
Αυτό είναι που φοβάται η αστική τάξη και το πολιτικό της προσωπικό, για αυτό και το δόγμα μηδενικής ανοχής απέναντι σε όποιον αντιστέκεται. Τα συνθήματα για το στρατό και τον εθνικισμό είναι καθ' όλα ΝΟΜΙΜΑ.


Ας είναι βαρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει

1 σχόλιο:

  1. Κυκλοφορεί φώτο του κ. Ντερτιλή, μέσα από το κελί, "η τελευταία" λένε κάποιοι..
    http://img.protothema.gr/70D1FD5ECB1A46077F293B0F57F8F9A7.jpg Με γερμανική σημαία στο κομοδίνο, και μάλιστα με σταυρό επί του ιστού! Θλιβερό ανθρωπάκι, εκτός από ελληνοφονεύς, υπήρξε και γερμανόδουλος λοιπόν, ανάξιος για "ήρωας ισάξιος του Κολοκοτρώνη και του Σωκράτους" όπως ισχυρίστηκε στην κηδεία του ένας εθνικιστής επίσκοπος... http://sites.google.com/site/romeandromania/Home/20th-21st-c/disaster

    ΑπάντησηΔιαγραφή