Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Θέλει κι ο εκπρόσωπος του Θεού το ρουσφέτι του

Άλλο ένα επεισόδιο του τραγελαφικού σήριαλ-Ανασυγκρότηση των Ενόπλων Δυνάμεων- ήρθε να προστεθεί στα όσα απαράδεκτα έχουν συμβεί μέχρι τώρα.

Μετά τους πολιτευτές των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΔΗΜΑΡ-ΣΥΡΙΖΑ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΣ, τους δημάρχους, τους επιχειρηματίες, το λόγο πήρε η Εκκλησία. Αναφερόμαστε στο μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας Παντελεήμων.

Φυσικά, ο Μητροπολίτης ξέρει ότι πρέπει να κλείσουν εκατοντάδες άχρηστα στρατόπεδα, αλλά παρακαλεί να μην είναι μέσα σε αυτά, το Β' ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ.

Αξίζει να παρακολουθήσουμε την επιχειρηματολογία του όπου γίνεται ξακάθαρα λόγος για τις "εθνικές -αμυντικές ανάγκες"!

Τα συμπεράσματα εύλογα:
η εκκλησία αποτέλεσε και αποτελεί συστατικό στοιχείο του αμαρτωλού και διαφθαρμένου συστήματος των πελατειακών σχέσεων. Με περίσσια χοντροπετσιά διατηρεί το αφορολόγητο της τεράστιας περιουσίας της, διαπλέκεται με οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα και πουλά κοινωνική ευαισθησία-δεν αναφερόμαστε στο λαμπρό κοινωνικό έργο μειοψηφίας κληρικών.
Τι άλλο έχουμε να δούμε πια;

Αλλά τι περιμένεις, όταν το πρώτο στρατόπεδο που ξανάνοιξε ήταν αυτό της Καλαμάτας, εκλογικής περιφέρειας του Α.Σαμαρά.

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
diktiospartakos.blogspot.com

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΠΡΟΣ ΣΑΜΑΡΑ:ΜΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΤΕ ΤΟ Β΄ ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ

Ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων επανέρχεται με νέα επιστολή του προς τον πρωθυπουργό για την σχεδιαζόμενη κατάργηση του Β΄ Σώματος Στρατού που εδρεύει στη Βέροια.

Αναλυτικά η επιστολή
«Εξοχώτατε κ. Πρόεδρε της Κυβερνήσεως
Με το παρόν έγγραφο Σάς εκφράζω εναγωνίως την έντονη ανησυχία και δυσαρέσκεια του ποιμνίου μου και εμού προσωπικώς από την διαφαινόμενη ήδη ενεργοποίηση διαδικασιών καταργήσεως του ιστορικού Β΄Σ.Σ. που εδρεύει στη Βέροια.

Εξοχώτατε,

Όλοι γνωρίζουν ότι αγαπάτε τη Μακεδονία – έτσι τουλάχιστον έχει καταγραφεί στην ιστορική της συνείδηση. Μην επιτρέψετε να διαγραφεί αυτή η αλήθεια και μη συνδέσετε το όνομά σας με ένα ολέθριο λάθος. Άλλωστε είναι γνωστό ότι σε άλλες περιοχές της χώρας ανταποκριθήκατε άμεσα σε κατά τόπους σχετικά αιτήματα.

Με τη βεβαιότητα της θετικής αντιμετώπισης του πάνδημου αιτήματος Σάς ευχαριστώ εκ των προτέρων και διατελώ,

Μετά πολλής εν Κυρίω αγάπης και αναμονής

† ο Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας Παντελεήμων»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου