Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Πλέον δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε παρά μόνο τις αλυσίδες μας



Παρά την εκκωφαντική σιωπή των αστικών μέσων παραπληροφόρησης,η φωνή σας,η γροθιά σας,ο μακρόχρονος απεργιακός αγώνας σας φτάνει σε κάθε γωνιά της χώρας,γεμίζοντας όλα τα λαϊκά στρώματα με ελπίδα και περηφάνια.

Ξέρετε κι εσείς,όπως ξέρουμε όλοι μας,ότι ο αγώνας σας είναι αγώνας συνολικά της εργατικής τάξης,όλων των εργαζομένων,των ανέργων,των νέων,ολόκληρης της κοινωνίας,που στενάζει κάτω από τη βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ,την πολιτική του ντόπιου και ξένου κεφαλαίου.

Ο ανυποχώρητος ταξικός αγώνας σας, γίνεται παράδειγμα και οδηγός για τους αγώνες που πρέπει να ξεσπάσουν σε κάθε χώρο δουλειάς. Αγώνες δίκαιοι και αναγκαίοι, αγώνες για επιβίωση και αξιοπρέπεια.

Γιατί ξέρουμε ότι οι δυνάμεις της καταπίεσης και της εκμετάλλευσης, που μας θέλουν σκυφτούς και αδύναμους, υποταγμένους και ανοργάνωτους, δεν θα σταματήσουν την επίθεσή τους αν δεν τη σταματήσουμε εμείς.

Ήρθε πλέον η ώρα συντονισμένα, ενωμένοι σα μια γροθιά να προστατεύσουμε και να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα. Εργασία, αξιοπρέπεια, ζωή. Οι εργαζόμενοι να πάρουμε τη ζωή και τη δουλειά μας στα χέρια μας!

Η μάχη σας είναι πολύ σημαντική. Γιατί «αν δε περάσουν τα μέτρα στη Χαλυβουργία και σπάσουν τα μούτρα τους τίποτα δε θα είναι όπως πριν και για τα υπόλοιπα εργοστάσια» 

Η Πρωτοβουλία Αντίστασης Ξάνθης,σαν ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης και συμπαράστασης στον σκληρό,δίκαιο και ελπιδοφόρο αγώνα σας,οργάνωσε το Σάββατο 17/12 καμπάνια ενημέρωσης και οικονομικής ενίσχυσης και συγκέντρωσε 437 ευρώ(τα οποία θα δοθούν στις επόμενες μέρες στους απεργούς από συναγωνιστή που θα βρεθεί εκεί μαζί με το παρόν ψήφισμα).


Ο αγώνας σας είναι πρωτοπόρος και δείχνει το μόνο δρόμο στους απανταχού εργαζομένους!
 

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΞΑΝΘΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου