Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Να σταματήσει η ΑΝΩΝΥΜΗ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ στο internet

Αγαπητοί φίλοι,
 
Οπως θα δείτε στην έκτακτη ανακοίνωση που μόλις κυκλοφόρησε το Δικτυο ΠΔ,
 
 
τις τελευταίες μέρες ενορχηστρώθηκε μια βρώμικη ιντερνετική επίθεση (στο Αθηναϊκό Ιντυμίντια (ο διάλογος στο Ιντιμίντια λόγω της πληθώρας λογοκριμένων παρεμβάσεων έχει μεταφερθεί στο σάιτ μας ολόκληρος) και στο μπλογκ "Σχολιαστές Χωρίς Σύνορα" εδώ και εδώ), κατά του δικτύου ΠΔ και εμένα προσωπικά, πρωτόγνωρη και για την ένταση και τη δυσωδία της, ακόμα και για τα Ελληνικά ιντερνετικά μέτρα.
 
Οπως καταλήγει η ανακοίνωση "Το Δίκτυο ΠΔ και ο Τάκης Φωτόπουλος ευχαριστούν θερμά τους φίλους και συναγωνιστές για τη στήριξη τους, που ήδη εκφράζεται και από μεμονωμένους χρήστες  και μπλογκς στο διαδίκτυο, μπροστά σε αυτή την πρωτοφανή για την ένταση και τον συντονισμό της, βρώμικη επίθεση που δεχόμαστε".
 
Η  όσο το δυνατό ευρύτερη αναδημοσίευση της ανακοίνωσης του δικτύου θα ήταν σημαντική συμβολή για την εξάλειψη παρόμοιων πρακτικών που δυνητικά γίνονται επικίνδυνες για όλους.
 
Τάκης Φωτόπουλος

4 σχόλια:

  1. Ευχαριστούμε σύντροφοι για τη στήριξη σε τόσο δύσκολες και κρίσιμες στιγμές για το αντισυστημικό κίνημα. Την εκτιμούμε όσο τίποτε άλλο στον εντεινόμενο αγώνα που μόλις ξεκίνησε για να αποτινάξουμε την κοινοβουλευτική χούντα στο "προτεκτοράτο" μας και το υπερεθνικό σύστημα της καπιταλιστικής αγοράς που δημιουργούν δυστυχώς (εκ των πραγμάτων) και τις πολυποίκιλες και αδίστακτες παραφυάδες τους εξ "αριστερών".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάρτε τώρα... κι έναν ΥΜΝΟ υπέρ του κυρ-Τάκη από τη... ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να... στανιάρετε, σύντροφοι.


    http://www.youtube.com/watch?v=7StJUn6QI-Q
    ("Η Χρυσή Αυγή εγκωμιάζει τον Τάκη Φωτόπουλο (23-9-2013)")


    Και άρθρο εδώ
    http://omadeon.wordpress.com/2013/09/24/takis-sieg-heil/


    Υ.Γ. ουδείς αλάνθαστος, ούτε κι όσοι αναδημοσίευσαν το άρθρο αυτό. Συχωρεμένοι νάστε (χα χα χα)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν έχουν κάτι να δηλώσουν οι διαχειριστές του Κόκκινου Τύπου, το κάνουν μέσα από τα σημειώματά τους (δες σχετικά στην δεξιά στήλη) ή μέσω σχολιασμού στον τίτλο των αναρτήσεων (λόγω περιορισμένου χρόνου) που αφορούν αναδημοσιεύσεις.

      Ό,τι αναρτάται στο ιστολόγιο, δεν είναι απαραίτητα σύμφωνο με τις πολιτικές απόψεις των διαχειριστών. Επειδή όμως έχει μια αξία ο διάλογος, σημασία έχει να τον προωθούμε. Υπό αυτό το πρίσμα, το σχόλιό σου δεν έχει κανένα νόημα ύπαρξης σε αυτή την ανάρτηση πέρα από το να τα "χώσει" στους διαχειριστές (καθώς κανείς άλλος πιθανότατα δεν θα μάθει για την ύπαρξή του).

      Για όλα τα υπόλοιπα, ευχές για περαστικά! Δεν έχουμε κάτι άλλο να προσθέσουμε

      Διαγραφή