Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Τι ώρα είναι; Τι μέρα; Ποια χρονιά; Ό,τι πει η ΕΛΑS(S)!!!

 
Από enet

Σε συμπλοκή και πάλη με τους αστυνομικούς κατά τη σύλληψή τους και όχι σε κακοποίηση κατά τη διάρκεια της κράτησης στο Αστυνομικό Τμήμα αποδίδει η διοικητική έρευνα της ΕΛ.ΑΣ τον τραυματισμό των τριών κατηγορουμένων για τη ληστεία στο Βελβεντό.

"Από στοιχεία, ενδείξεις και μαρτυρίες προέκυψε σαφώς ότι υπήρξε συμπλοκή και πάλη για να επιτευχθεί η σύλληψή τους και να ελευθερωθεί ο όμηρος" είπε ο Παναγιώτης Στάθης, επικεφαλής Εσωτερικών Υποθέσεων αναφερόμενος στις καταγγελίες των οικείων των συλληφθέντων για τη διπλή ληστεία στο Βελβεντό, περί κακοποίησής τους κατά τη διάρκεια της κράτησης στο αστυνομικό τμήμα Βέροιας. 
Ο κ.Στάθης δήλωσε ότι υπάρχουν μαρτυρίες αυτοπτών στην οδό Τρύφωνος που κάνουν λόγο για συμπλοκή σώμα με σώμα, αντίσταση των δραστών και πτώση τους στο έδαφος. Ο επικεφαλής Εσωτερικών Υποθέσεων συμπλήρωσε ότι ο τέταρτος εκ των συλληφθέντων, ο οποίος δεν έφερε κακώσεις, συνελήφθη χωρίς να προβάλλει αντίσταση στην Κοζάνη. 


Σε ό,τι αφορά τον απαχθέντα που βρισκόταν στο βανάκι, δήλωσε στην αστυνομία ότι δεν αντιλήφθηκε το πως βγήκαν οι δράστες από το όχημα και αυτό -σύμφωνα με τον Παναγιώτη Στάθη-δικαιολογείται από την κατάσταση σοκ στην οποία βρισκόταν. 


Ο κ.Στάθης συμπλήρωσε ότι υπάρχουν επίσης μαρτυρίες αστυνομικών της Ημαθίας που εκτελούσαν βοηθητικό ρόλο και είπαν ότι κατά την προσαγωγή των  "3" στο αστυνομικό τμήμα, είδαν ότι οι συλληφθέντες έφεραν μώλωπες. Είπε επίσης ότι ένας εκ των συλληφθέντων- ο 20χρονος- μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βέροιας όπου εξετάστηκε και υπάρχει ιατρική γνωμάτευση για την κατάσταση της υγείας του, στην οποία αναφέρεται μόνο το μικρό του όνομα καθώς αρνήθηκε να δώσει λεπτομερή στοιχεία. 


Τέλος αναφέρθηκε στις φωτογραφίες των συλληφθέντων λέγοντας ότι φωτογραφήθηκαν ατύπως στην αστυνομική διεύθυνση Βέροιας με κινητό στις 13.11 και στη συνέχεια στις 13.30 με ψηφιακή μηχανή. Οι φωτογραφίες εστάλησαν στις 13.45 μέσω υπηρεσιακού e-mail στην Αντιτρομοκρατική. Ο κ.Στάθης συμπλήρωσε ότι συνεχίζεται η προδικαστική έρευνα ενώ απαντώντας σε σχετική ερώτηση δήλωσε ότι υπήρξε και ένας αστυνομικός τραυματίας.
Το ρολόι τοίχου ωστόσο με τους δείκτες στις 8.25 φαίνεται να διαψεύδει τους ισχυρισμούς της αστυνομίας  
Το ρολόι τοίχου ωστόσο με τους δείκτες στις 8.25 φαίνεται να διαψεύδει τους ισχυρισμούς της αστυνομίας

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου