Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Σε πλειστηριασμό το ροζ ξενοδοχείο του Μιχαλολιάκου

Μπαίνει σε πλειστηριασμό το ξενοδοχείο που κατέχει η οικογένεια Μιχαλολιάκου. Ξέρετε, εκείνο για το οποίο ο Αρχηγός είχε δηλώσει στον Σταύρο Θεοδωράκη ότι δεν γνωρίζει τι είδους επιχείρηση είναι γιατί με αυτό ασχολείται η σύζυγός του.

Η πρώτη φάση του πλειστηριασμού θα ξεκινήσει με τα έπιπλα του δωματίου «Africa». Θα δημοπρατηθούν δέκα πετσιά από ζώα, μια πισίνα-γούρνα και ένας μαύρος δονητής μήκους 25 εκατοστών. Επίσης 14 καθρέφτες ταβανιού και 140 dvd ερωτικού περιεχομένου, όπως το «οι άτακτοι κώλοι θέλουν παγωτό πύραυλο σοκολάτα νο14».
Στη δεύτερη φάση θα δημοπρατηθούν χειροπέδες τύπου ΕΛ.ΑΣ, βρώσιμα εσώρουχα με άρωμα μακαρονάδας (γιατί ο αρχηγός είναι και μακαρονάς), προφυλακτικά με ήχο τον εθνικό ύμνο και γαλανόλευκες πετσέτες.

Στην τρίτη φάση του πλειστηριασμού θα δημοπρατηθούν κρεβάτια πάνω στα οποία ανώτεροι έλληνες επέδειξαν τις σεξουαλικές τους ικανότητες απέναντι σε υπάνθρωπες αλλοδαπές, μαξιλάρια σε σχήμα αγκυλωτού σταυρού, και αντίγραφα του βιβλίου του Χίτλερ «Ο Αγών μου» που βρίσκονται στο συρτάρι κάθε κομοδίνου, όπως η Βίβλος στα αμερικάνικα μοτέλ.

Στην τελευταία φάση του πλειστηριασμού θα δημοπρατηθούν τα χρησιμοποιημένα προφυλακτικά τα οποία βρέθηκαν συγκεντρωμένα καθώς η διεύθυνση του ξενοδοχείου αρνήθηκε να τα πετάξει για να μην σκορπίσει άξια ελληνόπουλα στα σκουπίδια.

Μόλις ολοκληρωθεί ο πλειστηριασμός, ο Αρχηγός θα δηλώσει ότι δεν γνώριζε τίποτα, ότι όλα αυτά είναι προβοκάτσια εβραιομεταναστοαριστεροκομμουνιστοτουρκοάθεων οι οποίοι προσπαθούν να βλάψουν τον ελληνισμό. Λίγο αργότερα θα πάει στη Βουλή να υπερψηφίσει την παραχώρηση των ελληνικών νησιών σε επιχειρηματίες.

Πηγή:2310net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου