Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

MAT-EIΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ: ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ

Ξανά τα ίδια.
Μια κυβέρνηση που φοβάται και τον ίσκιο της. Που επιβάλλει την πολιτική της με τη βία και την κρατική τρομοκρατία, αλλά και με την χυδαία προπαγάνδα των ΜΜΕ, των εργολάβων και των εφοπλιστών.

Τρία κόμματα που πολλαπλασιάζουν τους ανέργους και τους εξαθλιωμένους, που φέρονται ως νταβατζήδες κάθε επιχειρηματία, που έχουν τα ΜΑΤ και τον Στρατό «ακοίμητο φρουρό» του κάθε επενδυτή που του χαρίζουν κάθε κοινωνικό αγαθό και την κοινωνική περιουσία, που ξεπουλάνε νησιά, δάση και μετατρέπουν τον εργαζόμενο σε είλωτα.

Τα κόμματα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ που συγκυβερνούν, με μπροστάρη τον ΥΕΘΑ
Π.Παναγιωτόπουλο, έβαλαν και πάλι την 71ηΑερομεταφερόμενη Νατοική Ταξιαρχία και τα τεθωρακισμένα, πίσω από τα ΜΑΤ που έζωσαν το Πεντάγωνο, για να «υποδεχθούν» τους εργαζόμενους.

Είναι αυτοί, οι εργάτες των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, που ο Βενιζέλος, κάνοντας όλα τα χατήρια της γερμανικής εταιρείας που συστηματικά παρανομούσε, άφησε όμηρους στον Άραβα Σάφα-πιόνι γερμανικών συμφερόντων-να τους κρατά απλήρωτους και «να τους κάνει την χάρη» βάζοντας τους σε καθεστώς εκ περιτροπής εργασίας μιά φορά τη βδομάδα.

Και ενώ χιλιάδες οικογένενεις στον Σκαραμαγκά, στην Ελευσίνα και το Πέραμα βυθίζονται στην πείνα και στην απόγνωση, θύμα της ιδιωτικοποίησης των ναυπηγείων και την Διπλωματίας των εξοπλισμών, η κυβέρνηση ετοιμάζεται να αγοράσει γαλλικές φρεγάτες αξάις 1,5 δις η καθεμιά, σώζωντας τα γαλλικά ναυπηγεία. Έχοντας την στήριξη της ναζιστικής Χρυσής Αυγής, που πολεμά κάθε εργατική απεργία και υποστηρίζει εφοπλιστές,εμπόρους-βιομήχανους όπλων, τραπεζίτες και εργολάβους
Απέναντι λοιπόν σε αυτούς τους απελπισμένους εργάτες ο ΑΓΕΕΘΑ Κωσταράκος, «ο πάντα πρόθυμος» και ο ΥΕΘΑ Π.Παναγιωτόπουλος στέλνουν στρατό, αστυνομία και εισαγγελείς.

Αυτός είναι ο σύγχρονος Κοινοβουλευτικός Ολοκληρωτισμός.

Εμείς, καλούμε τους συναδέλφους φαντάρους να αρνηθούν να στρέψουν τα όπλα τους στον εργαζόμενο λαό.

Πρέπει οι στρατιωτικοί, που το Σαββάτο ετοιμάζουν τη δική τους διαμαρτυρία, να πουν όχι στη μετατροπή τους σε Πραιτωριανούς της άγριας ταξικής πολιτικής και των Μνημονίων.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
diktiospartakos.blogspopt.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου