Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ–WIND: ΕΝΑΣ “ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ” ΑΠΟ ΤΟ Δ.ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ, ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ, ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΛΥΜΠΕΡΗΣ, ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΣΕ ΠΩΛΗΤΕΣ ΤΗΣ WIND ΝΑ ΠΟΥΛΟΥΝ ΚΑΡΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΝ ΘΗΒΑΣ- ΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑΝ 12 ΕΥΡΩ!

Παρουσία ΥΕΘΑ Δημήτρη Αβραμόπουλου στον εορτασμό της Προστάτιδος του Πυροβολικού Αγ. Βαρβάρας-Θα απαντήσει για την σχέση Πυροβολικού με τη WIND;

Πρωτόγνωρες και εξίσου προκλητικές μεθοδεύσεις ακολουθεί πλέον το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας που εξυπηρετούν συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα.

Μετά την ιδιωτικοποίηση των ΚΨΜ, που δρομολόγησαν οι Π.Παναγιωτόπουλος και Δ.Αβραμόπουλος, αμφότεροι υπουργοί εθνικής άμυνας κυβερνήσεων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, μια νέα καταγγελία των εξοργισμένων γονιών και συναδέλφων φαντάρων, αποδεικνύει ότι πλέον μοναδικός
σκοπός της κυβέρνησης και των επιχειρηματιών είναι η εκμετάλλευση των στρατιωτών.

Όπως μας καταγγέλθηκε, τις μέρες κατάταξης των νεοσύλλεκτων της ΣΤ Σειράς στο ΚΕΝ Πυροβολικού Θήβας, για πρώτη φορά, πωλητές της WIND βρέθηκαν μέσα στο στρατόπεδο, για να πουλήσουν κάρτες στους στρατιώτες. Και βέβαια η άδεια δόθηκε από το Πεντάγωνο!
Λέγοντας ότι το σήμα των υπολοίπων εταιρειών χάνεται στο ΚΕΝ Θήβας –κάτι που δεν ισχύει-, ώθησαν τους συναδέλφους να αγοράσουν κάρτες της εταιρείας που κόστιζαν 12 ευρώ.

Οι συνάδελφοι φαντάροι, γρήγορα συνειδητοποίησαν ότι πιάστηκαν κορόιδα, καθώς τα κινητά τους τηλέφωνα με διαφορετική σύνδεση δούλευαν μια χαρά. Άρα, με έντεχνο τρόπο έχασαν 12 ευρώ, οι φαντάροι που αμείβονται με 8.7 ευρώ και αισθάνονται τόσο ευάλωτοι τις πρώτες μέρες της υποχρεωτικής στράτευσης. Ένιωσαν ότι εκμεταλλεύτηκαν την ανάγκη επικοινωνίας τους με την οικογένεια, τους φίλους και γνωστούς τους, καθώς όλοι γνωρίζουν την ψυχολογία του νεοσύλλεκτου φαντάρου, την ανάγκη του να μην αποκοπεί.

Γονείς και συνάδελφοι στρατιώτες όχι μόνο μας ζήτησαν να δημοσιοποιήσουμε τις καταγγελίες τους, αλλά εκφράζοντας την οργή τους, αναρωτιούνται:

Πως; Ποιος; Στο πλαίσιο Ποιων διατάξεων, επέτρεψε σε πωλητές μιας τηλεφωνικής εταιρείας να πουλούν τα προϊόντα τους, απολαμβάνοντας τη φιλοξενία της διοίκησης της μονάδας;

Γνωρίζουν το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, το ΓΕΣ και ο διοικητής στο ΚΕΝ Θήβας τις μεθόδους που χρησιμοποιεί η εταιρεία; Τις εγκρίνουν;

Τι απαντά ο ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλος και ο ΑΓΕΣ Αθ.Τσέλιος για την επιχειρηματική δράση της WIND εντός του ΚΕΝ Θήβας;
Οι φαντάροι και οι οικογένειες τους συνειδητοποιούν ότι αναλαμβάνουν το κόστος της υποχρεωτικής στράτευσης και ότι σχεδιασμένα πέφτουν θύματα εκμετάλλευσης από συγκεκριμένα οικονομικά συμφέροντα και τον Στρατό.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου