Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Σε ρόλο Γκοτζαμάνη ο Σηφουνάκης: επίθεση με το αμάξι του σε διαδηλωτή

Πηγή: http://aegeanantarsia.blogspot.com

Καταγγέλλουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τους τραμπουκισμούς του υπουργού Ν. Σηφουνάκη: το βράδυ της Παρασκευής 17/6 το αυτοκίνητό του επιτέθηκε σε ομάδα αγανακτισμένων Μυτιληνιών έξω από τη φιέστα των επιμελητηρίων στη Μαρίνα. Από την επίθεση τραυματίστηκε ελαφρά ευτυχώς ο Αριστείδης Σγατζός, δάσκαλος, μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ως εκπρόσωπος των Παρεμβάσεων.

Ο αδίστακτος υπουργός Σηφουνάκης, επιτελικό στέλεχος της κυβέρνησης του Μνημονίου που ξεπουλά τα πάντα ―ανθρώπους, υποδομές, την ίδια τη χώρα― γνωστός εκπρόσωπος του μεγάλου κεφαλαίου στο χρεοκοπημένο πολιτικό σκηνικό έδειξε το αληθινό του πρόσωπο για άλλη μια φορά. Δεν ανέχεται τις διαμαρτυρίες αυτών που θεωρεί καύσιμη ύλη για τα κέρδη της συντεχνίας τραπεζών και βιομηχάνων, δεν υπολογίζει τις ζωές τους.

Δε θα καταφέρουν τίποτα. Ούτε με τις παρακρατικές μεθόδους τέτοιου τύπου ούτε με τη βία των ΜΑΤ. Ούτε με τις φιέστες και τα ψίχουλα που μοιράζουν ούτε με τις επικοινωνιακές φούσκες όπως ο ανασχηματισμός.

Η φωνή της πλατείας Συντάγματος, οι φωνές από τις πλατείες της αγανάκτησης, από τους δρόμους του αγώνα και των απεργιών στέλνουν το μήνυμα του αγωνιζόμενου λαού: δε θα σας περάσει, η κυβέρνηση είναι τελειωμένη, η πολιτική ΠΑΣΟΚ-ΕΕ-ΔΝΤ θα ηττηθεί.

Βίντεο από τις αποδοκιμασίες μετά την επίθεση από το μπλογκ της Ριζοσπαστικής Παρέμβασης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου